Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 25.11.
Večeras vas na programu čekaju omiljene serije i veliki kino hitovi

TV Preporuke dana – Petak 25.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 25.11.

SERIJE / EMISIJE

Crno-bijeli svijet, HTV 1 u 20:10 sati
Dok Kipo i Žungul polagano ulaze u svijet elitnog novinarstva, a Ksenija vodi bitku sa Žacom zbog jedinice iz daktilografije, Jagoda je i dalje u Beogradu gdje napokon doznaje što se dogodilo između njezinih roditelja. Incognito dolazi u Zagreb kako bi vidjela Uninu ispitnu predstavu, na koju dolazi i Jura...

Farma, Nova TV u 21:05 sati
Dan je odabira prvog duelista. Obzirom da su ovotjedne sluge Josipa i Ante, bit će zanimljivo vidjeti kome će farmeri dati svoju šibicu.

Nemirna, HTV 2 u 21:45 sati
Britanska mini serija je snimljena 2012. prema istoimenom romanu Williama Boyda, a u glavnim se ulogama pojavljuju Hayley Atwell, Rufus Sewell, Michelle Dockery, Michael Gambon i Charlotte Rampling.

1864. - ljubav i izdaja u doba rata, HTV 3 u 22:05 sati
Nakon povlačenja danske vojske iz Dannevirkea, austrijski husari kreću u potjeru za njima. Dolazi do brutalnog okršaja kada sustignu Peterovu pukovniju. Laustovu pukovniju pak zahvati žestoka snježna oluja, u kojoj on gotovo pogiba. U bunilu groznice i mučen grižnjom savjesti, on odlučuje priznati sve kako bi spasio odnos s Peterom...

FILMOVI

Jack Reacher, RTL u 20 sati
Prema bestselleru Lee Childa, dolazi film o jednom od najvažnijih, najuvjerljivjih heroja – bivšem vojnom istražitelju Jacku Reacherau (Tom Cruise).

Air Force One, RTL u 22:50 sati
Air Force One redatelja Wolfganga Petersena izuzetno je uzbudljiva i dinamično režirana priča. Redatelj iznimno vješto koristi klaustrofobične interijere predsjedničkog zrakoplova majstorski gradirajući napetost. U tome mu pomaže i raspoložena glumačka postava predvođena Harrisonom Fordom.

Što je novo s Morganima?, Nova TV u 23:20 sati
Komedija prati uspješan par koji živi na Manhattanu, Paula i Meryl Morgan (Hugh Grant i Sarah Jessica Parker), čije gotovo savršene živote kvari samo jedan zamjetni neuspjeh; njihov brak koji propada.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala