Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 18.11.
Večeras vas na programu čekaju omiljene serije i veliki kino hitovi

TV Preporuke dana – Petak 18.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 18.11.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 21:05 sati
Dan je odabira prvog duelista. Obzirom da su ovotjedne sluge zaručnici Barbara i Tomislav, bit će zanimljivo vidjeti kome će farmeri dati svoju šibicu

Ubojstvo u Walesu, HTV 2 u 21:45 sati
Dvojica dječaka pronalaze tijelo mlade studentice, Alyse Thomas, usred golemog močvarnog prostranstva. Besprijekorno sređena, odjevena u grimiznu haljinu, djevojka kao da je namjerno ostavljena ondje. Mathias, boreći se s demonima iz vlastite prošlosti, pristupa slučaju previše osobno. To zapažaju njegova partnerica Mared i njegov nadređeni Prosser. Priča nas vodi od sveučilišta do zaboravljene željezničke postaje; od razočaranog i slomljenog bivšeg policajaca do modernih kradljivaca konja.

Fargo, HTV 1 u 23:40 sati
Lester doživljava neočekivan susret, Malvo mijenja smjer, a nova istraga Molly povede poznatim putom.

FILMOVI

Need for Speed, RTL u 20:20 sati
Ekranizacija jedne od najpopularnijih video igara koja se popularnošću i zaradom može mjeriti s najvećim holivudskim hitovima. Radnja se vrti oko vozača uličnih utrka (Aaron Paul) koji sudjeluje u utrci koja se vozi preko cijele Amerike kako bi se osvetio bivšem poslovnom suradniku.

Majstori iluzije, RTL u 23 sata
Četvero darovitih iluzionista zadivljuju javnost nizom hrabro i originalno izvedenih pljački sa skrivenim planom zbog kojeg FBI i Interpol sa strepnjom pokušaju pogoditi njihov sljedeći potez u napetom filmu redatelja Louisa Leterriera. Kritika je film prozvala zabavnijim od filmova Oceanovih 11, 12 i 13 zajedno.

Smrtonosno oružje 2, Nova TV u 23:15 sati
Nakon što je prvi dio poharao blagajne kino dvorana diljem svijeta te pridobio mnoštvo obožavatelja čak i među uglednim, ozbiljnim kritičarima, bilo je samo pitanje dana kada će svjetlo dana ugledati i njegov nastavak. Smrtonosno oružje 2 formulu prethodnika razradilo je do savršenstva te udarilo temelje za daljnje nastavke jednog od najuspješnijih i najkvalitetnijih akcijskih serijala svih vremena.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala