Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kong: Skull Island trailer: Kralj se vratio!
Tom Hiddleston, Brie Larson, John Goodman, John C. Reilly i drugi osim sa gigantskom gorilom borit će se i sa drugim velikim životinjama

"Kong: Skull Island" trailer: Kralj se vratio!

Nakon oživljavanja Godzille prije dvije godine u istoimenom filmu Garetha Edwardsa, još jedan od kultnih zastrašujućih čudovišta filmskog svijeta spreman je na povratak u kino dvorane. Kong: Skull Island vraća nam kralja majmuna - King Konga!

Ovaj novi King Kong smješten je u isti svijet u kojem se nedavno pojavila nova Godzilla te će s vremenom, točnije 2020. godine, doći do suočavanja između ta dva čudovišta. No, kako nam je Edwards donio uvod u Godzillin svijet tako nam sad stiže i uvodna priča o King Kongu.

Redatelj nove verzije priče o neobičnoj gorili jest Jordan Vogt-Roberts, koji kaže da ga je za njegov izgled nadahnuo originalni film iz 1933. godine. Ovo bi trebala biti najveća verzija King Konga koju je filmski svijet do sada imao prilike vidjeti.

I dok se Kong: Skull Island ipak ne događa u današnjem modernom svijetu, ipak je smješten u puno modernije okruženje, u sedamdesete godine prošlog stoljeća, za razliku od originala iz 1933., godine u kojoj je smješten i remake Petera Jacksona iz 2005. godine.

Trailer otkriva malo naprednije naoružanje, vojne helikoptere i slčno u borbi protiv velikih čudovišta. Također, imamo prilike vidjeti i druge životinje koje izgledaju dosta neugodno i koje će sigurno stvarati probleme likovima koje utjelovljuju Tom Hiddleston, Brie Larson, John Goodman, John C. Reilly, Corey Hawkins, Jason Mitchell, Tian Jing, Thomas Mann, John Ortiz, Shea Whigam i drugi.

Kako će se priča odvijati saznat ćemo nakon 10. ožujka 2017. godine kada film počinje sa kino distribucijom.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala