Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Spin-off o Harley Quinn dobio svoju scenaristicu
Christina Hodson priprema dva nova visokobudžetna holivudska spin-offa - Bumblebee i Harley Quinn

Spin-off o Harley Quinn dobio svoju scenaristicu

 Christina Hudson, mlado i novo lice Hollywooda i scenaristica trilera Zatočena s Naomi Watts i Jacobom Tremblayem, tražena je roba novih filmskih produkcija. 

Udarna vijest je svakako njezin ulazak u svijet DC superjunaka. Naime, Warner Bros. je upravo Christinu Hodson zaposlio kao scenaristicu spin-offa ovogodišnjeg Odreda otpisanih, saznaje The Wrap. Spin-off o Harley Quinn, čiji će scenarij napisati Hodson, u središtu radnje neće imati samo Harley Quinn.

Uz Harley Quinn u filmu će se pojaviti i čitava družina junaka i antijunaka, a jedno od imena koje je spomenuto je Birds of Prey. Udruženje Black Canary i Oracle (Batgirl) pod nazivom Birds of Prey u stripovima je od 1996. godine imalo i nekoliko gostujućih junakinja, a s obzirom na to da se detalji radnje filma čuvaju u strogoj tajnosti nije poznato koja od njih će se pojaviti u spin-offu.

Glumica Margot Robbie, koja je utjelovila Harley Quinn u "Odredu otpisanih", reprizirat će svoju ulogu, a naći će se i među producentima ovoga za sada još neimenovanog filma.

No, Christina Hodson uz spomenuti spin-off priprema još jedan visokobudžetni holivudski spin-off  Bumblebee. Paramountov spin-off Transformera planiran je za 8. lipnja 2018. godine. Scenarij koji je Hodson napisala o Bumblebeeju osvojio je studio i film će uskoro biti predan u ruke redatelja, izvještava Deadline. Spin-off Bumblebee ispričat će dosad nepoznatu priču o njegovom porijeklu.

Osim što će triler "Zatočena" uskoro stići u kino dvorane (1. prosinca), triler Unforgettable sljedeći je uradak scenaristice Christine Hodson koji nas očekuje u kinima tijekom 2017. godine. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala