Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 13.11.
Izdvojili smo novu epizodu emisije "Tvoje lice zvuči poznato" i četiri odlična filma

TV Preporuke dana – Nedjelja 13.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 13.11.

SERIJE / EMISIJE

Novine, HTV 1 u 20:05 sati
Nova glavna urednica Alenka Jović Marinković preuzima dužnost na čelu redakcije "Novina". Iako je uspjela spriječiti objavljivanje članka o sumnjivoj firmi "Tetra usluge", novi gazda lista Mario Kardum traži od Alenke da otpusti Tenu Latinović, novinarku koja je članak napisala. Tena sluti da je za neobjavljivanje članka kriv njezin šef Nikola Martić i žestoko se sukobljava s njim...

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
Nove fenomenalne i zabavne transformacije gledatelje očekuju i ovu nedjelju u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Moći ćemo uživati u izvedbi Rolling Stonesa, a taj zadatak pripao je Ani Maras, dok će Matteo stati na pozornicu kao Zdravko Ćolić. Liza Minnelli bit će ovotjedni izazov za Lanu, a Alesha Dixon za Fila Tilena. Žanamari je dobila E.T. što ju je oduševilo, a Filip će nam se prikazati kao Massimo. Hana će biti Gwen Stefani, a pobjednik prethodne epizode Damir Kedžo pjevat će pjesmu grupe Scissor Sisters.

Grantchester, HTV 2 u 23:30 sati
Sidney Chambers se predao. Nakon teških događaja zadnjih tjedana pije više nego ikad i zanemaruje svećeničke dužnosti. Dok arhiđakon budnim okom prati događaje u Grantchesteru, gđa Maguire i Leonard smišljaju kako će prijatelja izvući iz nevolje dok ne bude prekasno. Povratak njegovog starog prijatelja Sama Milburna kod Sidneya izaziva još veću emocionalnu buru. Sam tvrdi da želi oprost za grijehe, ali može li mu Sidney oprostiti zločine prema drugima? Stvar se još više zakomplicira kad Harding i Agatha otkriju da se Sam vratio.

FILMOVI

Oceanovih 13, Doma TV u 20 sati
Danny Ocean i njegova ekipa imaju jedan jedini razlog da provedu u djelo svoj najambiciozniji plan dosad, najriskantniju pljačku kasina – a taj razlog je osveta. Film ponovno okuplja zvijezde Georgea Clooneyja, Brada Pitta, Matta Damona, Andyja Garciju, Dona Cheadlea, Bernieja Maca, Casey Affleck, Scotta Caana, Eddieja Jemisona i Shaobo Qin. Al Pacino pridružuje se ekipi u ulozi Willyja Banka, a Ellen Barking glumi njegovu desnu ruku, Abigail Sponder.

Uhvati Gringa, HTV 2 u 20:05 sati
Glumačka legenda Mel Gibson vraća se na velika vrata u ovom eksplozivnom akcijskom hitu o okorjelom kriminalcu koji završi u zloglasnom meksičkom zatvoru.

K-pax, HTV 1 u 22:20 sati
Ovo je priča o misterioznom pacjentu u ludnici koji tvrdi da je s planeta K-PAX. Njegov liječnik mu pokušava pomoći, no sve njegove terapije padaju u vodu. Istovremeno, pacijent ima neobičan utjecaj na ostale stanovnike bolnice.

Snimka seksa, Nova TV u 23 sata
Atraktivna komedija sa super seksi Cameron Diaz i jednim od najpopularnijih komičara današnjice Jasonom Segelom u glavnim ulogama kao mladi bračni par u potrazi je za nestalom snimkom njihovih seksualnih avantura.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala