Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 11.11.
Večeras vas na programu čekaju omiljene serije i filmovi

TV Preporuke dana – Petak 11.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 11.11.

SERIJE / EMISIJE

Crno-bijeli svijet, HTV 1 u 20:10 sati
U središtu pozornosti bračni je raskol u kući Kipčićevih. Dok Jura očajava, Jagoda odlazi u Beograd, no u stanu svojih roditelja nailazi na situaciju sličnu onoj iz koje je otišla. U redakciji Starta na Kipa je oko bacila zgodna novinarka Andrea, što Marinu čini ljubomornom, a Dominik i Žac spašavaju Nenada iz nevolje u koju je zapao.

Farma, Nova TV u 20:15 sati

Fargo, HTV 1 u 23:35 sati
Molly je pod pritiskom da zaključi istragu, a Lester se osjeti preporođeno.

FILMOVI

Usamljeni osvetnik, RTL u 20 sati
Ratnik Tonto (Johnny Depp) prisjeća se nikad ispričanih priča koje su pretvorile Johna Reida (Armie Hammer), čovjeka koji poštuje zakon, u legendu pravde – noseći pritom publiku na epsko putovanje prepuno iznenađenja i urnebesnih događaja u kojima ovo dvoje naizgled nespojivih junaka moraju naučiti surađivati zajedno kako bi se uspješno borili protiv pohlepe i korupcije.

Smrtonosno oružje, Nova TV u 23:05 sati
Vrlo vjerojatno jedan od najutjecajnijih akcijskih serijala svih vremena, doslovce je pokrenuo revoluciju akcijskog buddy-buddy filma, spajajući vrhunske akcijske sekvence s oduškom u vidu izrazito duhovitih scena, ali i s idilom obiteljskog doma.

Dan kad se Zemlja zaustavila, RTL u 23:10 sati
Moderna verzija kultnog SF klasika iz 1951. sa Keanu Reevesom u ulozi dobroćudnog vanzemaljca Klaatua. Film je režirao Scott Derrickson (Egzorcizam Emily Rose), a od ostalih uloga treba spomenuti oskarovku Kathy Bates i Johna Cleesea.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala