Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Simon Pegg i Nick Frost kao Tintinovi pomoćnici
DreamWorks i Spielberg ekranizirat će slavni belgijski strip o Tintinu

Simon Pegg i Nick Frost kao Tintinovi pomoćnici

Nakon što se Spielbergova kompanija DreamWorks prihvatila adaptacije slavnog stripa o Tintinu, malom detektivu-novinaru belgijskog autora Georgesa Remija Hergea, potvrđeno je da će Tintinove pomoćnike Thomsona i Thomsona glumiti britanski glumački dvojac Simon Pegg i Nick Frost.

Thomson i Thomson dvojica su nespretnih detektiva, koji su možda braća, možda blizanci, a možda nisu niti u rodu - no jedno je sigurno - razlikovat ih možemo samo prema obliku njihovih brkova. Potpuno su nekompetentni za posao kojim se bave, uvijek uhapse krivog čovjeka, upadaju u nezamislive nevolje i nadasve izazivaju buru smijeha. Unatoč svim nedostacima nekako se upletu u delikatne slučajeve nalik na osiguranje Syldavijskog svemirskog projekta ili pak istragu krijumčarenja oružja...

Uz Simona Pegga i Nicka Frosta, poznatijih široj publici po otkačenim britanskim filmovima Hot Fuzz, Shaun of the Dead, u glumačkoj postavi Tintina naći će se još jedan Britanac, Andy Serkis, koji će glumiti narednika Haddocka.

Snimanje samo što nije počelo, no još uvijek nije poznat glumac koji će utjeloviti slavnog Tintina. Thomas Sangster (Love Actually) bio je u užem izboru, no nažalost odustao radi brojnih obaveza.

Prvi film u planiranoj trilogiji, koji se počinje snimati već sljedeći mjesec, režirat će sam Spielberg, a producirati Peter Jackson, koji će režirati nastavak. Postoje čak 24 knjige o avanturama malog Tintina, no još nije poznato koja od njih će prva biti adaptirana.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala