Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Evergreen Fest Show - autor glamuroznog showa - ljut!
Umjesto pjevačkih legendi, evergreene izvodi postava showa "Zvijezde pjevaju", pojačana Vannom i Massimom

Evergreen Fest Show - autor "glamuroznog" showa - ljut!

Idejni autor Evergreen Fest Showa, Davor Paljevec, nezadovoljan je realizacijom projekta, koji je ove subote premjerno prikazan na prvom programu HTV-a. Naime, Paljevcu je putem javnog natječaja HRT-a otkupljen idejni projekt, nakon čega je HRT stekao neograničena prava na iskorištavanje formata. No, ideja je jedno, a realizacija nešto sasvim pedeseto.

Zamisao gospodina Paljevca bila je više no glamurozna (čitaj - skuplja). Želio je osvježiti sumorne subotnje večeri te vratiti glamour na domaće ekrane. Zamislio je multimedijalni projekt, show u kojemu će gostovati pjevačke legende, kao što su Tereza Kesovija ili Mišo Kovač. Show bi trebao imati i prateći web site, putem kojega bi čak i naša dijaspora mogla sudjelovati, i svojim glasovima pridonijeti izboru megahita hrvatske pop glazbe svih vremena.

Već nakon prvog sastanka s HTV-ovim urednicima Mirkom Fodorom i Željanom Klašterkom, bilo je vidljivo da od glamoura neće biti ništa. Paljevcu je rečeno da će umjesto pjevačkih legendi nastupiti 16 mladih izvođača. Nakon što se autor nerado složio, odluka je ponovno promijenjena, te je na koncu nastupilo 6 dobro nam znanih hrvatskih glazbenika: Jacques Houdek, Massimo, Đani Stipaničev, Jelena Radan, Maja Blagdan i Vanna.

Najgore od svega je to što ni gledateljima, a niti samom autoru nije jasno kako je uopće koncipiran sustav glasovanja, kako će izgledati finale, koliko će pjesama biti u njemu, koja su zapravo pravila te kakva je ta nagradna igra, koja bi zapravo i motivirala gledatelje na glasovanje?...

Lejdi Oreb, koja je navrat-nanos preuzela dužnost urednice showa, nakon otkaza Vedrane Međimorac, za Jutarnji list je izjavila kako se autorska koncepcija u principu poštuje te da se na konceptu nagradne igre još radi... Iznenađena je interesom gledatelja te postotkom gledanosti, koji je iznosio i više od 15%. Izbor voditelja, Zlate Muck i Roberta Ferlina opisala je kao ne baš sretno rješenje, te prokomentirala kako se njih dvoje još moraju bolje upoznati.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala