Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 4.11.
Večeras izdvajamo novu seriju "Prljavi posao" i nekoliko odličnih filmova

TV Preporuke dana – Petak 4.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 4.11.

SERIJE / EMISIJE

Crno-bijeli svijet, HTV 1 u 20:10 sati
Sve češći nesporazumi između Jagode i Jure kulminirat će na proslavi Žacova 16. rođendana, na koju neočekivano dolazi i major Kurtela. Ksenija je napredovala na poslu, no to zaoštrava njezine odnose s Bibom, a zahvaljujući jednoj Dominikovoj taksi vožnji, Kipo i Žungul ponadat će se da su na tragu velike priče o senzacionalnom nogometnom transferu. Una, u međuvremenu, sudjeluje s kolegama s Akademije u snimanju televizijske serije, koje epilog ima u "milicijskoj stanici"...

Farma, Nova TV u 20:15 sati
Dan je odabira prvog duelista. Budući da je Daniela primila vijest da joj se majka razboljela, odlučila je napustiti farmu kroz dvoboj. Tko će se boriti s njom u dvoboju, Darko ili Ankica, ostaje nam za vidjeti. Budući da od spajanja farmi vrijedi novo pravilo – pobjednik dvoboja postaje Gazda farme, kalkulacije za podjele šibica postaju sve veće!

Prljavi posao, HTV 2 u 23:45 sati
Shrvana iznenadnom smrti muža Ryana, policajka Jo Gillespie želi doznati što se dogodilo muškarcu kojeg je voljela. Ryan je radio na tajnom zadatku kad su ga ubili u nerazjašnjenim okolnostima, a detalji njegove smrti obavijeni su tajnom. Viši policijski časnici ne žele joj odgovoriti na pitanja, ali Jo pod svaku cijenu želi doznati istinu. Uz nju je samo prijatelj i kolega Jack Clark, a Jo u pitanje dovodi svoju karijeru i život jer sve dublje uranja u rad policajaca na tajnom zadatku i svakim novim otkrićem sve više shvaća da bi istina koju želi doznati mogla biti previše bolna.

FILMOVI

Non Stop, RTL u 20 sati
Radnja filma odvija se na međunarodnom letu New York - London. Tijekom leta, američki savezni agent prima seriju prijetećih poruka: svakih 20 minuta bit će ubijen jedan putnik, sve dok se 150 milijuna dolara ne prebaci na tajni bankovni račun…. Utrka s vremenom tek je počela.

Igre gladi, RTL u 22:20 sati
U bliskoj budućnosti Sjedinjene Američke Države su propale, izmučene sušom, požarima, glađu i ratom. Iz pepela se uzdigao Panem, država podijeljena na vladajući Kapitol i dvanaest okruga odakle se svake godine nasumično biraju po dječak i djevojčica koji se uživo na televizijskom prijenosu bore do smrti.

Profesionalci u akciji, Nova TV u 23:05 sati
Bruce Willis i Tracy Morgan glume dvojicu policajaca partnera koji na potpuno nekonvencionalan način rješavaju svoje slučajeve. Tijekom jednog njihovog radnog dana kojeg pratimo, njih dvojica pokušat će riješiti probleme koji uključuju ukradenu bejzbolsku sličicu i lokalne mafijaše koji se pokušavaju izvući s ukradenim novcem.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala