Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Deadpool 2 ostao bez redatelja
Redatelj Tim Miller neće ravnati nastavkom "Deadpoola" zbog kreativnih nesuglasica s Ryanom Reynoldsom

"Deadpool 2" ostao bez redatelja

 Redatelj Deadpoola Tim Miller napustio je snimanje nastavka kino hita zbog kreativnih razmirica, saznaje Deadline

Iako redatelj još uvijek službeno nije potpisao za režiranje nastavka "Deadpool 2", navodno je već bio u procesu pripreme produkcije nastavka i izrade scenarija.  

Niz kreativnih nesuglasica se pojavio između zvijezde i producenta filma Ryana Reynoldsa i redatelja. O kakvim je točno nesuglasicama bila riječ nije poznato, no prema izvještavanju novinara Deadlinea Tim Miller i Ryan Reynolds prijateljski su se razišli. 
 
Moguće smetnje u odnosu između zvijezde filma i redatelja mogle bi se pronaći i u različitim vizijama za nastavak. Kako piše The Wrap, Miller je htio istražiti neobičnije dijelove priče o Deadpoolu, a Reynolds je htio ostati pri izvornoj viziji s naglaskom na toliko popularni humor prvog filma. Isto tako, izvještavaju kako su se nesuglasice pojavile i u izboru glumaca za nastavak, gdje je Miller htio u ulozi Cablea vidjeti Kylea Chandlera, dok se Reynolds tome protivio. Ipak, službeno nijedan od ovih razloga nije potvrđen.
 
Ryan Reynolds je bio instrumentalan u dovođenju "Deadpoola" na velika platna i zahvaljujući njegovoj upornosti te izvanrednoj izvedbi ikoničnog stripovskog nevaljalca film je postigao iznanađujući uspjeh na kino blagajanama diljem svijeta (782 milijuna dolara). 
 
Kako je najavljeno u travnju ove godine, većina članova kreativne ekipe koja je radila na originalnom filmu vratit će se i u nastavku, što uključuje i scenariste Rhetta Reesea i Paula Wernicka.
Nažalost za obožavatelje "Deadpoola" Fox sada mora krenuti u potragu za novim redateljem. Iako još nema najavljenog datuma premijere za nastavak, ova prepreka bi mogla pogurati izlazak filma u nešto dalju budućnost.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala