Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 14.10.
Večeras od serija izdvajamo novu sezonu "Plijena", a od filmova se nude hitovi novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 14.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 14.10.

SERIJE / EMISIJE

Crno-bijeli svijet, HTV 1 u 20:05 sati
Kipo putuje na Kosovo u akciju spašavanja vojnika Žungula, vrativši se u Zagreb s neočekivanim "ulovom". Jagoda sve više sumnja da su je u Adria Transu zaposlili samo radi njezinog davnašnjeg poznanstva s JAT-ovim direktorom Mitrom, koji prema njoj i dalje ima posebne simpatije. Odnos Ksenije i Dunje promijenit će jedna posve bizarna situacija, a Dominik ima "bliski susret" s Udbinim agentom, posve upućenim u tajne njegove prošlosti.

Farma, Nova TV u 20:15 sati
Dan je odabira prvog duelista. Tko će to biti, presudit će pobjeda u tjednom zadatku. Ukoliko pobijedi zelena zajednica, prvi duelist će se birati između Barbare i Tomislava, a ukoliko u tjednom zadatku pobijedi crvena zadruga, prvi duelist bit će Ankica ili Gordan.

Plijen, HTV 2 u 23:10 sati
Hvaljena drama vraća se u novoj, dinamičnoj sezoni. U glavnim su ulogama Philip Glenister, kao čovjek koji bježi od zakona, i Rosie Cavaliero, kao marljiva narednica zadužena za njegovo hvatanje. Zatvorski čuvar Dave Murdoch sasvim je običan čovjek. Njegov se život iznenada zakomplicira kada se rutinski posjet bolnici u Manchesteru sa zatvorenicom Jules Hope otme kontroli. Dovoljan je jedan telefonski poziv i Dave će se naći s onu stranu zakona.

FILMOVI

Pad Olimpa, RTL u 20 sati
U ovom napetom akcijskom trileru bivši pripadnik specijalnih postrojbi Mike Banning morao je zbog posljedica tragične nesreće u kojoj su sudjelovali sam predsjednik i prva dama SAD-a odstupiti s mjesta predsjedničkog tjelohranitelja. Međutim, u trenutku kad teroristi preuzimaju Bijelu kuću Benning se nađe zatočen unutar njenih zidova.

Divljaci, RTL u 22:30 sati
Oskarovac Oliver Stone donosi nam ovaj akcijski triler koji se temelji na hit kriminalističkom romanu autora Dona Winslowa. All-Star glumačka postava koju čine Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Thurman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch i Demian Bichir će vas oduševiti u ovom uzbudljivom hitu!

Obiteljski kaos, Nova TV u 22:35 sati
Poslije katastrofalnog prvog spoja samohrani roditelji Lauren (Drew Barrymore) i Jim (Adam Sandler) složit će se samo oko jedne stvari: nikad se više ne žele vidjeti. No, kad se oboje slučajno prijave za zabavni obiteljski odmor s djecom, naći će se prisiljeni na tjedan dana dijeliti apartman u luksuznom afričkom safari odmaralištu…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala