Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Defenders imaju svog negativca - Sigourney Weaver
Dan na NY Comic Conu obilježen je objavama o Marvelovim "Defendersima": novi glumci i trailer za "Iron Fist"

"The Defenders" imaju svog negativca - Sigourney Weaver

 U velikom danu za Marvelove serije na Netflixu vijest koja je najšire odjeknula je priključenje Sigourney Weaver Marvelovom svijetu. Kako ne bi nedostajalo iznenađenja u superjunačkom svijetu "Defendersa", nije samo objavljen casting vijesti već i prvi trailer koji pokazuje Iron Fista u punoj akciji. 

Na Comic Conu u New Yorku jučer se tijekom predstavljanja svih "The Defenders" junaka glumačkoj postavi uz ovacije publike priključila i Sigourney Weaver. Na pozornici uz Jessicu Jones (Krysten Ritter), Daredevila (Charlie Cox), Lukea Cagea (Mike Colter) i Iron Fista (Finn Jones) otkriveno je kako će Sigourney Weaver u seriji "The Defenders" glumiti glavnog negativca. 

Iako ništa o samom liku nije otkriveno i detalji radnje se drže pod strogim nadzorom, ne sumnjamo kako ćemo uskoro dobiti više informacija s obzirom da "The Defenders" započinje snimanje krajem ove godine, a osam epizoda se očekuje već iduće godine. 

Kako smo već saznali serija "The Defenders" bit će amalgam svjetova u kojem će se ujediniti četvero junaka koje smo upoznali u serijama Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage i nadolazećoj seriji "Iron Fist".

Što se tiče serije "Iron Fist" snimanje je okončano ovoga tjedna, a svih 13 epizoda serije gledat ćemo 17. ožujka 2017. godine. Glavnu ulogu preuzeo je Finn Jones,  a kao što možete vidjeti niže u novom traileru "Iron Fistu" neće nedostajati akcije.

Osim Finna Jonesa u "Iron Fistu" glume Jessica Henwick, David Wenham, Jessica Stroup i Tom Pelphrey

Otkriveno je kako će se Rosario Dawson, koja je u serijama "Jessica Jones" i "Luke Cage" glumila Claire Temple, pojaviti i u "Iron Fistu", a u spin offu "The Punisher" Deborah Ann Woll reprizirat će ulogu Karen Page iz "Daredevila". Produkcija "The Punishera" je u samom začetku i o seriji još ništa nije poznato.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    2 0
    mario mario @ 9.10.2016. 17:22

    Za razliku od filmova serije još uvijek nisu podbacile sa negativcima,  a sad sam siguran da će i Defendersi imati dostojnog suparnika.

    Internet proroci Sigourney vide kao Mephista ili Typhoid Mary.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala