Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Archer je gotov nakon 10. sezone
Animirana serija Archer neće ići dalje nakon najavljenih 10 sezona poručuje kreator serije Adam Reed

"Archer" je gotov nakon 10. sezone

 Animirana humoristična serija Archer ove godine je na FX-u emitirala svoju 7. sezonu, a kreator serije Adam Reed već najavljuje kraj. 

U lipnju ove godine najavljeno je kako je "Archer" dobio zeleno svjetlo za još 3 sezone, što je odagnalo strah obožavatelja,  a otkazivanja serije unatoč lošije gledanosti neće biti barem još tri godine. No, kreator serije poručuje kako će 10. sezona biti i posljednja za "Archera". 

Kako prenosi Variety, Adam Reed je tijekom podcasta Modern School of Film objasnio svoje planove za omiljenu seriju. 

"Plan je završiti Archera nakon 10. sezone. Ne znam je li itko o ovome do sada pričao, ali to je definitivno moj plan. Napravit ćemo 8, 9 i 10 sezonu, koje će biti i kraće sezone sa samo 8 epizoda, i onda završiti. Prvotno sam mislio okončati seriju nakon 8., ali sam imao svojevrsnu kreativnu eksploziju i smislio kako napraviti još tri sezone a da ne izgubim interes. Tako da će posljednje tri sezone biti poprilično drugačije od onih što su došle prije, a bit će i različite među sobom."

Dakle, gledat ćemo "Archera" tri sezone sa smanjenim brojem epizoda po sezoni. Za nove sezonu je najavljeno 8 epizoda, što je osjetno manji broj od proteklih sezona. Dok je posljednja, sedma sezona brojala 10 epizoda, ranije sezone su se sastojale od 13 epizoda. Osam epizoda po sezoni manje je čak i od premijerne sezone koja je također imala 10 epizoda. 

Glavnim likovima serije svoje glasove su posudili H. Jon Benjamin kao zvijezda showa Sterling Archer, Aisha Tyler je posudila glas Archerovoj kolegici Lani Kane, a uz njih svoje glasove su dali i Jessica Walter, Chris Parnell, Judy Greer, Amber Nash, Adam Reed te Lucky Yates.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala