Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Daniel Craig je još uvijek prvi izbor za Jamesa Bonda
Još se ne zna hoće li se Daniel Craig vratiti u cipele agenta 007, ali producenti kažu: "Daniel Craig je naš prvi izbor"

Daniel Craig je još uvijek prvi izbor za Jamesa Bonda

 Rasprava o novom Jamesu Bondu i povratku Daniela Craiga u ulozi najpoznatijeg svjetskog tajnog agenta pretvorila se u sagu kojoj se ne nazire brzi kraj. Neizvjesnost oko svoga povratka u ulozi Jamesa Bonda unio je sam Daniel Craig, a nakon odgovora producenata čini se kako odluka leži samo u Craigovim rukama.

Prema najnovijim saznanjima producenti "Jamesa Bonda" Barbara Broccoli i Michael G. Wilson definitivno žele Daniela Craiga u naslovnoj ulozi barem u još jednom nastavku. 

U radijskom razgovoru na BBC4 dugogodišnji izvršni producent franašize Callum McDougall je otkrio kako je Daniel Craig još uvijek prvi izbor za ulogu Bonda. Na pitanje vraća li se Daniel Craig odgovorio je: "Volio bih da znam. Volimo Daniela i voljeli bismo da se on vrati kao Bond. Bez ikakvih sumnji on je apsolutno prvi izbor za Michaela G. Wilsona i Barbaru Broccoli. Znam da se oni nadaju kako će se vratiti."

Dakle, odluka je upotpunosti u rukama Daniela Craiga. Ako se glumac pristane vratiti ulozi agenta 007 svoje mjesto će nesumnjivo imati i u idućem filmu. 

Nakon izlaska filma Spectre počele su glasine o Craigu i njegovoj budućnosti u franšizi, a sam glumac je izjavio da bi si radije prerezao vene nego ponovno utjelovio Bonda. Craig je početkom ove godine navodno potpuno odustao od Bond franšize i počeo potpisivati za druge projekte, no iako se čini kako je posljednji James Bond odustao od novog filma još uvijek ništa nije službeno. 

Daniel Craig je šesti glumac koji je preuzeo ovu ikoničnu ulogu, a prvi puta je zasjao u nastavku Casino Royale 2006. godine. Posljednji put smo ga vidjeli u ulozi Bonda prošle godine s filmom Spectre

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala