Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 1.10.
Za subotnju večer smo izabrali emisije, serije i tri filma

TV Preporuke dana – Subota 1.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 1.10.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:10 sati

Ray Donovan, HTV 2 u 22:30 sati
Ray natjera Mickeyja da se vrati u L. A. i vodi ga Edu Cochranu, koji ga pušta uz nadzor i zatim na konferenciji za novinare preuzme sve zasluge za pronalazak i ubijanje Sullyja Sullivana. Kate McPherson, bostonska novinarka, ne vjeruje u priču FBI-a. Ray želi kontrolirati Mickeyja te potkupljuje nadzornika za uvjetnu slobodu da preuzme Mickeyjev slučaj. Kate počinje istraživati Sullyjevu smrt i odluči doći u Los Angeles.

Annika Bengtzon - Crime reporter, HTV 2 u 23:45 sati
Od kaotične i užurbane redakcije švedskog tabloida 'Večernje vijesti', preko nepreglednih prostranstava Arktičkoga kruga pa do mondenih plaža i noćnih klubova na jugu Španjolske, reporterka crne kronike Annika Bengtzon, junakinja uzbudljive nove istoimene švedske serije, istražuje strašne zločine i često se radi dobre priče dovodi u opasnost.

FILMOVI

Operacija Valkira, HTV 1 u 20:10 sati
Film je temeljen na istinitoj priči o pukovniku Clausu von Stauffenbergu i njegovom odvažnom i genijalnom planu da ukloni jednog od najgorih tirana koje je svijet ikada upoznao.

Ledeno doba 2: Zatopljenje, RTL u 20:10 sati
Vraćaju se junaci prehladnoga svjetskog filmskog hita: Manny, vunasti mamut, ljenjivac Sid, tigar Diego i pretpovijesna vjeverica/štakor Scrat. Ledeno doba 2: Otapanje ima sve ono što ste voljeli i u prvome dijelu uz još više humora, akcije i spektakularnih efekata.

Na rubu budućnosti, Nova TV u 21:50 sata
U svijetu budućnosti Tom Cruise je poručnik Wiliam Cage koji se bori u ratu protiv vanzemaljaca. Odjednom, on se nađe zarobljen u vremenu, u posljednjem danu bitke u kojoj i umire. Prolazeći svaki puta nanovo zadnji dan svog života, Cage nakon nekog vremena postaje sve vještiji i sve spremniji dočekati smrt…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala