Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što god mi radili, Aleksandar će pobijediti u finalu
Svašta je isplivalo u pijanom dočeku Nove godine na Akademiji Operacije trijumf

"Što god mi radili, Aleksandar će pobijediti u finalu"

Proslava dočeka Nove godine na Akademiji je prošla dosta burno. Osim što je za doček za sve polufinaliste pripremljeno veliko iznenađenje, nekoliko dana prije velike završnice studenti su se malo previše opustili. Za doček Nove godine bio je organiziran veliki tulum na koji su došli svi stari studenti, a prva na Akademiju je ušla trudna Andreja. Ostali izbačeni studenti su sa sobom donijeli poklone, a na Akademiji su se opet pojavili poznata lica poput Milice, Đorđa, Sonje i Antonije.

U toj euforiji studenti su se dobro zabavili, a nazdravljanju i plesu nije bilo kraja. Lakina jesma "Pokušaj" dodatno je razdražila studente i profesore, koji su u novogodišnjoj noći malo otpustili svoje kočnice.

U tom veselju, Vukašin, koji je zaradio polufinale pobjedom nad hrvatskim predstavnikom Igorom, pretjerao je u miješanju raznih alkoholnih pića. Adnan ga je ipak uspio odnijeti u krevet da barem malo dođe k sebi. Nakon lude noći sve je u znaku polufinala i finala koji slijede u nedjelju i ponedjeljak. Profesorica Snježana na samu Novu godinu i dalje je dijelila savjete studentima o njihovim nastupima. Nina je za svoju pjesmu 'Nađi me' grupe Oktobar 1864. dobila kritiku da ju je izvela grubo i bez imalo ženstvenosti, a Aleksandar je dobio upozorenje da u polufinalu jednostavno mora 'rasturiti'.

Studenti su razgovarali o dosadašnji glasanjima publike i svi su složili da Aleksandar ima najviše šanse. Vukašin je rekao: "Što god mi radili, Aleksandar će pobijediti u finalu". U nedjelju na polufinalnoj gala večeri gostovat će Aki Rahimovski i grupa Yu, a u ponedjeljak u finalu Operacije Trijumf na pozornicu će stati svi studenti koji su ranije završili svoj boravak na Akademiji. Milica, Đorđe, Antonija, Nikola Sarić, Sonja te Igor stat će uz bok finalistima, te im tako pomoći da se posljednji put pokažu u najboljem svjetlu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala