Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedan filmski klasik dobiva remake!
"Točno u podne", kultni vestern nagrađen s četiri Oscara, dobit će suvremenu verziju

Još jedan filmski klasik dobiva remake!

 Tek što se izvukao iz bankrota Ralativity studio odvažno kreće na nove velike projekte. Najnoviji filmski projekt najavljen je kao prioritet za studio te će svu svoju snagu i kreativnost usmjeriti ni manje ni više nego na remake kultnog i nagrađivanog filma Točno u podne (High Noon).

Kako saznaje The Hollywood Reporter, Relativity Studios otkupio je prava na film iz 1952. godine od Karen Kramer, supruge preminulog producenta originalnog filma Stanleyja Kramera. Karen Kramer će i producirati film uz Stephena S. Jaffeja. 

"Točno u podne" kultni je vestern redatelja Freda Zinnemanna koji u središte radnje stavlja hrabrog šerifa kojemu sugrađani okreću leđa tijekom smrtne prijetnje.

U glavnoj ulozi originalnog filma vidjeli smo Garya Coopera kao šerifa Willa Kanea, koji sazna da zločinac kojega je poslao u zatvor prije mnogo godina dolazi u grad podnevnim vlakom da mu se osveti. Na dan svoga vjenčanja i netom nakon što napusti poziciju šerifa zatraži pomoć sugrađana koje je uvijek štitio, a nakon što mu oni okrenu leđa odluči ostati i sam se sukobiti sa zločincem i njegovom bandom.

Vestern "Točno u podne" osvojio je četiri Oscara od kojih je jedan i za glavnu mušku ulogu.

Plan Ralativityja je osuvremeniti ovaj kultni film i radnju dovesti u moderno doba na granicu između Meksika i SAD-a. Zasada ubrzano traže redatelja, a prioritet im je ubrzo potpisati scenarista koji će adaptirati ovu kultnu priču.  

Hoće li Ralativityju uspjeti ono što nije uspjelo Paramountu s ovogodišnjim remakeom kultnog Ben-Hura teško je procijeniti. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala