Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Shailene Woodley ne želi povratak na televiziju
Svu nadu da će propalu trilogiju "Različita" uspješno završiti na malim ekanima ubili su vodeći glumci

Shailene Woodley ne želi povratak na televiziju

 Plan Lionsgatea da se propala trilogija Različita uspješno završi na malim ekanima polako su razmontirali vodeći glumci Miles Teller i Shailene Woodley.

Iako su prva dva filma postigla popriličan uspjeh na kino blagajnama, čitava franšiza dobila je miješane kritike, a posebice odluka da se zadnji film trilogije podijeli na dva filma. Čini se kako je trilogiji taj posljednji potez studija donio i smrtnu presudu. Dok su prva dva filma, Različita i Pobunjena, na kino blagajnama zaradila 297 odnosno 288 milijuna dolara diljem svijeta, prvi dio finala, film Odanapodbacio je na kino blagajnama sa zaradom od 179 milijuna dolara. 

Studio je stoga smanjio budžet za posljednji nastavak serijala te najavio promjenu planova za The Divergent Series: Ascendant. Finale je originalno trebalo stići u kina 9. lipnja 2017. godine, a umjesto toga počeli su pregovori za prelazak na televizijske ekrane. Najavljeno je kako će Ascendant biti objavljen kao televizijski film te da bi se ta priča trebala nastaviti kao samostalna TV serija. 

No, s ovim promjenama glumci nisu nikako bili sretni. Prošlog mjeseca je za The Hollywood Reporter Miles Teller izjavio kako ih je sve ova odluka snašla iznenada. "U ovom trenutku se nalazimo u drugačijim okolnostima... Stvari su se sada promijenile jer su prenamijenili izvornu namjeru. Svi smo mi pristupili filmu s nadom da će se prikazivati u kinima, a imali smo svaku namjeru tako i završiti.", rekao je Teller.

Zvijezda serijala, Shailene Woodley, isprva je odbijala komentirati da bi konačno tijekom promocije njezinog novog filma Snowden ipak otkrila svoje misli o televizijskom nastavku. Za Screen Rant glumica je rekla: "Ja nisam potpisala da glumim u televizijskom showu. S poštovanjem studiju i svima uključenima, oni su možda promijenili svoje mišljenje i žele napraviti nešto drugačije, ali ja nisam nužno zainteresirana za televizijski show."

Dok je studio pokušao osigurati trilogiji zaključak priče, što će fanovi serijala cijeniti, a pritom smanjiti financijski gubitak, čini se da glumci nisu zainteresirani ali očito nisu bili ni konzultirani u vezi ove odluke.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala