Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 11.9.
Iako današnji dan prolazi u znaku izbora, izdvojili smo neke serije i poznate filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 11.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 11.9.

SERIJE / EMISIJE

IZBORI: HTV 1 Izborna večer od 20 sati, RTL Noć odluke od 21 sat, Nova TV Izbori 2016. od 21 sat

Zlatni dvori, Nova TV u 20:10 sati
Ana shvaća da Antun planira muljati na poticajima kako bi se financijski izvukao. Dok ga ona i Joza pokušavaju odgovoriti od kriminala, Petar dolazi s materijalom za izgradnju štale. Ana isprva odbija njegovu pomoć, no na kraju ipak pristaje. Petar se trudi šarmirati ju kako bi pristala biti njegova pjevačica, no sve propadne kad dođe Nera i razotkrije ga pred Anom prije no što ju on stigne pitati. Uvrijeđena Ana odlučno odbije biti njegov novi projekt.

Kalifornikacija, HTV 2 u 0:05 sati
Hank u svojoj epizodi Policajca iz Santa Monice nailazi na probleme s Hashtagom Blackom pa Redatelj prepušta Hanku da svoje stvari dovede u red. Julia mu odvlači pozornost. Levon dobiva veliku priliku. Kad se dozna za Stuovu ponudu, izbija tučnjava.

FILMOVI

Preko ograde, RTL u 19:30 sati
Ekranizacija istoimenog uspješnog stripa urodila je odličnom animiranom komedijom, pravom poslasticom za čitavu obitelj. Ova poučna, poticajna i ekološki osviještena priča o veseloj šumskoj družini i avanturi njihova života može se pratiti na nekoliko nivoa, što joj pridaje posebnu vrijednost i čini je zanimljivom svim generacijama.

Mandolina kapetana Corellija, HTV 2 u 20:10 sati
Romantična ratna drama temeljena na bestseleru Louisa de Bernièresa je film koji će svojom toplinom, nježnošću i prekrasnim mediteranskim ambijentom u koji je smješten otopiti i srce najčvršćega gledatelja. Redatelj John Madden iskusnom je rukom povezao različite - ljubavne i ratne - motive ove priče u skladnu filmsku cjelinu, natopljenu morem i mirisom maslina, te ozvučenu prekrasnom glazbom.

Čovjek koji je spasio svijet, HTV 3 u 22:30 sati
Kako je umirovljeni sovjetski vojnik Stanislav Petrov spriječio početak svjetskog nuklearnog rata i uništenje većine zemaljske kugle?

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala