Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 9.9.
Za večeras izdvajamo emisije "Farma" i "Anno", nekoliko serija i filmova

TV Preporuke dana – Petak 9.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 9.9.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:30 sati
Mentor Joža dovodi stručnjaka koji obilazi i procjenjuje rad obje farme na izvršenju tjednog zadatka. Ona farma koja izgubi bira prvog duelista, a prvi duleist bira svog protivnika, također iz svoje farme. Tko će postati prvi duelisti u petoj sezoni Farme, bit će zanimljivo pratiti.

Anno: Ljeta Gospodnjeg 925., RTL u 21 sat

Prava žena, RTL u 20:15 sati
Antonio izabere Maju u tjednom izazovu odlaska na romantičnu večeru. Maja odlazi na makeover i preobrazi se u pravu ljepoticu. Nikola je u šoku! Ruža i Aleksandra narede Nikoli da ništa ne poduzima, no on poludi, zahtijeva od Nataše da to prekine. Davor je brani i Nikola ga u naguravanju ozlijedi. Zoki želi da mu se Patricija vrati…

Houdini, HTV 2 u 20:55 sati
Mini serija prati čovjeka iza magije (Adrien Brody) dok stječe slavu, uključuje se u špijunažu, bori se sa spiritualistima i susreće s najvećim imenima svoga doba, od američkih predsjednika do Sir Arthura Conana Doylea i Rasputina.

FILMOVI

Bijeg iz Alcatraza, HTV 1 u 20:30 sat
Rekli su da nitko nije uspio pobjeći iz Alcatraza i da nitko nikada neće. Ovo je istinita priča o skupini zatvorenika koji su to pokušali!

Conan Barbarin, RTL u 22:30 sati
Conan Barbarin je remake istoimenog kultnog ostvarenja iz 1982. godine u kome je put prema slavi započeo Arnold Schwarzenegger.

Sam protiv svih 2, Nova TV u 23:35 sati
Agent Neil Shaw vraća se u nastavku akcijske pustolovine u kojoj ne postoje pravila. Zbog ubojstva njegovog dugogodišnjeg mentora borilačkih vještina, "Majke", pozvan je da se vrati iz mirovine, za vrijeme koje je radio kao holivudski filmski savjetnik.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala