Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 3.9.
Subotu provedite uz novu reality emisiju "Anno: Ljeta Gospodnjeg 925.", odlične serije i poznate filmove

TV Preporuke dana – Subota 3.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 3.9.

SERIJE / EMISIJE

Anno: Ljeta Gospodnjeg 925., RTL u 20 sati
Večeras počinje povijesni reality spektakl u kojem će se 16 kandidata vratiti u prošlost u vrijeme kralja Tomislava. Glavna nagrada je primamljiva: 500 tisuća kuna!

Kuća od karata, HTV 1 u 23:55 sati
I dok se kampanja u Iowi primiče kraju, budućnost braka Francisa i Claire Underwood sve je neizvjesnija. Doug namjerava jednom zauvijek ukloniti prijetnju koju za njega znači Rachel (u epizodnoj ulozi Rachel Brosnahan). Na dojavu Nathana Greena Doug odlazi u Caracas u Venezueli kako bi Gavina Orsaya prisilio da mu oda što zna o tome gdje je Rachel, to jest Amanda.

Umorstva u Fjällbacki, HTV 3 u 0:30 sati
Jedne hladne zimske noći žena u bijeloj haljini trči po snijegu, pada i nestaje. Prosinac je, Erica i Patrick pripremaju se za proslavu dana Svete Lucije, ali otkrivaju da se nestala djevojka zove Lucija. Erica započinje istragu, ponovno se prošlost spaja sa sadašnjosti, te otkriva tajnu ljubavnu vezu i sina koji se želi osvetiti majci...

FILMOVI

Kako je Gru ukrao mjesec, RTL u 17:30 sati
U veselom predgrađu sačinjenom od mnoštva bijelih kućica s prekrasnim okućnicama stoji jedna crna kuća s gotovo umrtvljenim vrtom. Nitko od susjeda nema pojma, ali upravo ispod te kuće nalazi se tajno skrovište… Skrovište u kojem upoznajemo Grua koji zajedno sa svojim malim pomoćnicima upravo smišlja najopakiji plan u povijesti čovječanstva: ukrast će Mjesec!

Ubojica mekog srca, HTV 2 u 20:40 sati
Nicholas "Oz" Oseransky je "fini" zubar koji živi u predgrađu Montreala. Njegov prvi susjed je Jimmy "The Tulip" Teduski, mafijaški plaćeni ubojica koji se skriva od opasne čikaške mafijaške obitelji Gogolak koju je "otkucao". Iako sasvim različiti, Oz i Jimmy se sprijateljuju jer imaju jednu zajedničku stvar: obojicu netko želi ubiti!

G.I. Joe: Kobrin uzlet, RTL u 21:10 sati
Redateljski vizionar Stephen Sommers predstavlja nam svoju najnoviju filmsku vožnju: akcijom nabijenu avanturu G.I. JOE: KOBRIN UZLET. Ovoga puta oko sebe je okupio čitav niz međunarodnih glumaca, od zvijezda u usponu (Channing Tatum, Sienna Miller) do hollywoodskih veterana (Dennis Quaid, Jonathan Pryce) i sve ih zajedno uklopio u savršenu priču o herojstvu protiv terorizma; o vječnoj bitki između dobra i zla.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala