Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sherlock: Užasna nevjesta premijerno na AXN Adriji 2.9.!
Regionalna premijera specijalne epizode će u našoj regiji biti prikazana na AXN Adriji u petak 2.9. u 23:10

"Sherlock: Užasna nevjesta" premijerno na AXN Adriji 2.9.!

Sherlock: Užasna nevjesta, specijalna epizoda fantastičnog britanskog serijala premijerno će u našoj regiji biti prikazana na AXN Adriji u petak 2. rujna u 23:10.

Moderna verzija priče o najpoznatijem detektivu na svijetu, Sherlocku Holmesu, i njegovom suradniku doktoru Johnu Watsonu u novoj će ih avanturi po prvi put vratiti u njihovo prirodno vrijeme. Užasna nevjesta započinje tamo gdje je epizoda His Last Vow završila – kada Sherlock odlazi iz Engleske na misiji koja je svojevrsna kazna zbog ubojstva ucjenjivača Charlesa Magnussona. Radnja tada dobiva i svoju alternativnu struju koja se odvija u viktorijanskom Londonu krajem 19. stoljeća, upravo tamo gdje ju je originalno smjestio sir Arthur Conan Doyle.

Krajem prosinca 1895. godine preuzimaju slučaj Emelie Ricoletti, teško oboljele nevjeste koja je čini se počinila samoubojstvo, ali je nakon toga viđena kako ubija svog supruga. Naizgled zapetljan slučaj Holmes brzo rješava, ali nakon nekoliko mjeseci umorstva se nastavljaju i slavni detektiv kroči iz prošlosti u sadašnjost i natrag kako bi povezao događaje i suočio se s opasnom ostavštinom svog najvećeg neprijatelja Jamesa Moriartyja.

Višestruko nagrađivana krimi serija Sherlock u 2016. će zabilježiti samo jednu epizodu – Užasnu nevjestu. Najavljena četvrta sezona uplanirana je za 2017., a potvrđena peta još nema datum emitiranja. Kao i dosad glavni dvojac maestralno su odigrali slavni Benedict Cumberbatch (Sherlock) i Martin Freeman (dr. Watson), uz koje se pojavljuju Una Stubbs (gospođa Hudson), Rupert Graves (detektiv Lestrade), Mark Gatiss (Mycroft Holmes) i Andrew Scott (James Moriarty). Uz ovu posebnu epizodu veže se puno trivije, između ostalog u njoj Holmes po prvi put izgovori slavnu rečenicu Elementary, my dear Watson te svog partnera prvi put oslovi s dr. Watson. Užasna nevjesta premijerno je emitirana 1. siječnja 2016. i zabilježila čak 11.6 milijuna gledatelja u Velikoj Britaniji. Zanimljivo i da je ova televizijska serija prikazana i u odabranim kinima u Engleskoj, Hong Kongu, FInskoj i Danskoj, a izniman uspjeh doživjela je u Južnoj Koreji i Kini, gdje je u jedan dan zabilježila čak 1,7 milijuna prodanih kino ulaznica.

Sherlock: Užasna nevjesta premijerno će u našoj regiji biti prikazan na AXN Adriji u petak, 2. rujna u 23:10.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala