Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 28.8.
Za nedjeljnu večer smo izdvojili serije „Kuća od karata“ i „Sestra Jackie“ uz tri odlična filma

TV Preporuke dana – Nedjelja 28.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 28.8.

SERIJE

Kuća od karata, HTV 1 u 22:25 sati
Iako su događaji u Moskvi zaprijetili njihovom braku, Francis želi iskoristiti uspjeh AmWorksa u Washingtonu, dok se Claire bori da pozornost ponovno skrene na mirovni plan. Mjesec dana prije nego što će otići u Gaffney da obnove bračne zavjete, a piscu Thomasu Yatesu omoguće intiman uvid u svoj život, Francis i Claire vode ogorčeni rat koji zaprijeti njihovom braku...

 

Sestra Jackie, HTV 2 u 23:15 sati
Jackin lažni identitet je ugrožen kad se na poslu dozna da je neka Nancy Wood ukrala identifikacijski broj dr. Roman. Akalitus i Carrie istražuju slučaj. Jackie ima drugih problema. Na računu ima samo 527 dolara, ostala joj je samo jedna vrećica tableta, Frank se doseljava k njoj i sponzorica Antoinette je gnjavi.

FILMOVI

Michael Clayton, HTV 2 u 20:10 sati
George Clooney je elitni newyorški odvjetnik koji je među kolegama poznat kao "domar" jer već petnaest godina radi u sjeni rješavajući privatne probleme bogatih klijenata. Ovo je redateljski je debi Tonya Gilroya, scenarista sva dosadašnja tri filma o agentu Jasonu Bournu koji ima iskustva i sa odvjetničkom praksom.

Noć i dan, Nova TV u 21:35 sati
Cameron Diaz i Tom Cruise udružuju snage u ovoj zabavnoj akcijskoj komediji redatelja Jamesa Mangolda. Radnja se vrti oko mlade i pomalo usamljene žene kojoj, na prvi pogled, bezopasni susret sa šarmantnim strancem odjednom potpuno preokrene život.

Avatar, RTL 2 u 21:50 sati
U epskoj akcijskoj pustolovini Avatar, James Cameron, Oscarom nagrađen redatelj filma Titanic, vodi nas u veličanstveni svijet kakav dosad nismo vidjeli - na dalekom planetu Pandori jedan će se junak otisnuti na put iskupljenja predvodeći herojsku bitku za spas civilizacije vanzemaljaca koju je prihvatio kao vlastitu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala