Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ben Affleck priprema adaptaciju sudske priče Agathe Christie
"Svjedok optužbe" Agathe Christie dobiva svoj remake s Benom Affleckom kao prvom zvijezdom i redateljem

Ben Affleck priprema adaptaciju sudske priče Agathe Christie

 Kao da si već nije zadao dovoljno zadataka, uspješni glumac i ništa manje uspješni redatelj, Ben Affleck sprema novi redateljski projekt. Najnoviji projekt Bena Afflecka je remake filma Svjedok optužbe, izvještava Deadline.

Osim što ćemo Afflecka ove godine vidjeti u filmu Gavina O’Connora "The Accountant", trenutačno dovršava "Live by Night" koji se nalazi u postprodukciji. U svijetu superjunaka Affleck se sprema za režiranje idućeg "Batmana" u kojem nosi i naslovnu ulogu, a samo prije nekoliko mjeseci preuzeo je i titulu izvršnog producenta na filmu "Justice League".

Adaptacija sudske kratke priče Agathe Christie Svjedok optužbe (Witness For The Prosecution) prvi puta se pojavila na velikim platnima 1957. godine. Adaptacija priče poznate spisateljice krimića Agathe Christie iz 1957. nominirana je za čak šest Oskara, uključujući one za najboljeg glumca, glumicu i najbolji film.

Ben Affleck u novoj adaptaciji planira zasjesti na redateljsko mjesto te također uskočiti u ulogu glavnog lika priče. Christopher Keyser priprema scenarij za adaptaciju, a Affleck će producirati film s Mattom Damonom, Jennifer Todd i u dogovoru s vlasnicima prava na djela Agathe Christie.

Radnja filma bi trebala vjerno pratiti predložak Agathe Christie. Nakon što je Leonardo Vole uhićen zbog senzacionalnog ubojstva bogate, srednjovječne udovice, ugledni i poznati odvjetnik Sir Wilfrid Robarts prihvati služiti kao Leonardov branitelj. Iako je Wilfrid nedavno pretrpio srčani napad zbog kojega bi se trebao držati manje napornih slučajeva on ne uspijeva odoljeti ovom interesantnom zločinu. Jedina svjedokinja je Voleova žena, hladna i proračunata Christina Vole. Slučaj se dodatno zakomplicira kada Christina pristane biti svjedok optužbe.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala