Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 20.8.
Subotu provedite uz Olimpijske igre, omiljene filmove i serije

TV Preporuke dana – Subota 20.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 20.8.

SERIJE

Savršeni život dr. Daniela Piercea u Parizu iznenada se prekida nakon što FBI zatraži njegovu pomoć u međunarodnom slučaju. U međuvremenu njegov asistent Max Lewicki i dekan Paul Haley smišljaju kako da vrate Piercea u Chicago. Kada se tužiteljica sruši mrtva usred sudnice, Pierce i Moretti krenu u lov na ubojicu.

Kuća od karata, HTV 1 u 0:35 sati
Walker optuži Franka da ga je sabotirao i prekine kontakte s njime. Jackie se osvećuje za to što ju je Megan prozvala da ne podupire zakon o prevenciji seksualnih napada i napadne Claire. Frank ministricu vanjskih poslova nagovori da ignorira Walkera te ponudi imunitet i azil Fengu, koji zauzvrat Dunbarici otkrije da se utjecaj u Kongresu kupovao. To Walkere prisili da se odreknu prava na povjerljivost podataka s bračnog savjetovanja

FILMOVI

Sammy 2: Morska avantura, RTL u 20 sati
Drugi dio avanture kornjačice Sammy i njezine obitelji brzo je stigao u kina nakon uspješnog prvog dijela te se našao ponovno u rukama provjerenog Belgijca Bena Stassena, koji nam je ovog puta donio svojevrsni ekvivalent filma o bijegu iz zatvora.

Pink Panther 2, RTL u 21:50 sati
Inspektor Jacques Clouseau udružuje se s ekipom međunarodnih detektiva koji su jednako nesposobni kao i on. Njihov zadatak: zaustaviti lopova koji širom svijeta krade neprocjenjive povijesne predmete.

Green Lantern, Nova TV u 23:20 sati
U beskrajnom, mističnom Svemiru mala ali moćna sila djeluje stoljećima. Zaštitnici mira i pravde nazivaju se odred Green Lantern. To je bratstvo ratnika koji su prisegnuli održavati intergalaktički red, a svaki Green Lantern nosi prsten koji mu osigurava super moći. Kad novi neprijatelj Parallax zaprijeti narušiti odnos snaga u Svemiru, njihova sudbina i sudbina Zemlje leži u rukama novaka, prvog ikad izabranog iz ljudske vrste. Njegovo ime je Hal Jordan i nadareni je testni pilot.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala