Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 19.8.
Večer uz Olimpijadu, serije i/ili odlične filmove kao što je jedan od nastavaka iz franšize „X-Men“

TV Preporuke dana – Petak 19.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 19.8.

SERIJE

Pitanje časti, Nova TV u 20:15 sati
Nakon velikog iznenađenja Madžit je odlučio odgoditi vjenčanje. Hoće li g. Faiz održati svoju riječ i dopustiti da se Neriman i Madžit vjenčaju? Neriman i Madžit dugo su se borili za svoju ljubav. Čini se da će napokon sve biti u redu. Pelin je od Šahike saznala da je Nadir Madžitov otac.

Kuća od karata, HTV1 u 23:35 sati
Na sastanku liječenih alkoholičara Doug priznaje da je opsjednut s Rachel. Lanagin optuži Remyja da ga namjerava žrtvovati kako bi spasio Tuska. Nakon što na vidjelo ispliva Dougova fotografija iz Lanaginove kockarnice, Frank ga ukori što ga je tako povezao sa skandalom. Claire potiče Megan na javni istup, a ovu uhvati napadaj panike.

FILMOVI

X-Men početak: Wolverine, RTL u 20:05 sati
Prethodeći događajima iz X-Men trilogije, film X-Men početak: Wolverine epska je priča o Wolverinovoj (Hugh Jackman) nasilnoj, ali i romantičnoj prošlosti te njegovom složenom odnosu s Victorom Creedom (Liev Schreiber) i zloglasnim programom Oružja X. Wolverine susreće brojne mutante među kojima se pojavljuju i neke od legendi svijeta X-Mena koje već dugo nismo vidjeli.

Zasjeda, HTV 1 u 20:35 sati
Jedan od najzabavnijih filmova Clinta Eastwooda, dvostrukog dobitnika Oscara za najbolju režiju (Nepomirljivi, Djevojka od milijun dolara). Glavnu žensku ulogu odigrala je u to doba Eastwoodova životna partnerica Sondra Locke.

Superman 3, Nova TV u 0:40 sati
Tri godine nakon što je drugi dio filmskog serijala o Supermanu privukao svjetsku kinopubliku, premijerno je predstavljena nova dionica priče o omiljenom došljaku s Kryptona. I realizacije trećeg dijela prihvatio se redatelj Richard Lester koji je s uspješnim prethodnikom pokazao da na njega producenti mogu računati. I dok su prva dva dijela snimljena gotovo istodobno te je i ekipa bila skoro ista, ovaj nastavak se razlikuje od filmova koji su mu prethodili.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala