Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Finalna epizoda prve sezone serije Outcast: Sva lica opsjednutosti
Zaključak sezone serije "Outcast" stiže u ponedjeljak 15. kolovoza u 23:00 h na kanalu FOX

Finalna epizoda prve sezone serije "Outcast": Sva lica opsjednutosti

Outcast, serijal od deset epizoda koji se bazira na istoimenom stripu autora Roberta Kirkmana i crtača Paula Azacete, priča priču o mladiću Kyleu Barnesu (Patrick Fugit) kojemu je demonska opsjednutost razorila brak i protjerala ga iz grada. Vrativši se ponovno u svoj rodni kraj, Kyle odluči pomoći velečasnom Andersonu (Philip Glenister) u rješavanju misterioznih slučajeva opsjednutosti koja se sve više širi gradom.

Prva epizoda serije premijerno je prikazana na FOX kanalu 6. lipnja u 125 zemalja svijeta, te je serija od tada stekla veliki broj fanova. Legendarni tvorac Živih mrtvaca Robert Kirkman ujedno je i izvršni producent serije uz ostala velika imena poput: Chrisa Blacka, Davida Alperta ("Živi mrtvaci"), Sharon Tal Yguado i Sue Naegle.

Finalna epizoda serije "Outcast" biti će prikazana u ponedjeljak 15. kolovoza u 23:00 h na kanalu FOX, a kraj bi mogao zaprepastiti gledatelje. U svojoj potrazi za odgovorima i željom za iskupljenjem, Kyle i velečasni Anderson susrest će se sa najtežim slučajem opsjednutosti do sada. Upravo će taj slučaj otkriti pravu Kyleovu moć pred kojom bježe sile tame, a i istina o demonima napokon će izaći na vidjelo. Hoće li tajne koje će biti otkrivene u gradiću Romeu pomoći Kyleu da spasi sebe i obitelj ili će Kyle morati prihvatiti da ništa više neće biti isto...

Povodom globalne premijere serije, Fox Networks Group je osmislio jedinstveni project "Outcast Art", u kojemu je sudjelovao i grad Zagreb uz ostale svjetske gradove poput: Londona, Stockholma, Sofije, Istanbula, Berlina, Singapura, Džakarte, Kuala Lumpura, Manile, Napulja i Sydneyja. U sklopu tog projekta oslikavali su se murali kadrovima iz serije, a Zagrebu je pripala čast oslikati početnu scenu. Autor zagrebačkog murala koji se nalazi u Studentskom centru oslikao je poznati grafiter i "street artist" Slaven Kosanović Lunar.

U glavnim ulogama: Patrick Fugit kao Kyle Barnes, Phillip Glenister kao velečasni Anderson, Gabriel Bateman kao Joshua Austin, Wrenn Schmidt kao Megan Holter, Reg E.Cathey kao šerif Giles, David Denman kao Mark Holter i Camden Flowers kao Holly Holter.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala