Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 14.8.
Izdvojili smo popularne serije i tri odlične komedije koje vas uvijek mogu nasmijati

TV Preporuke dana – Nedjelja 14.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 14.8.

SERIJE

Zaboravljeni slučaj, RTL2 u 22:30 sati
Slučaj mladića ubijenog na istočnoj obali SAD-a zbunjuje istražitelje. Optužen je vozač kamiona s dosjeom, no ključni dokazi govore suprotno. Dvadesetogodišnji Matt Mills ubijen je 1997. u blizini Atlantic Cityja. Prvobitno je optužen osuđivani vozač kamiona, no istražiteljicu Rush tragovi vode prema Mattovu rođaku s kojim je mladić dijelio problematičnu prošlost. Lilly uskoro doznaje sve o smrti mladića koji se htio vratiti na pravi put…

Kuća od karata, HTV 1 u 23 sata
Frank pomaže Walkeru razriješiti energetsku krizu koju je izazvala kineska trgovinska blokada, a Claire izmanipulira Triciu da povjeruje kako Christina želi postati predsjednikova ljubavnica. Frank predloži uvođenje subvencije za nuklearnu energiju, čime na sebe navuče Tuskov gnjev.

FILMOVI

Sammy na putu oko svijeta, RTL u 21 sat
Šarmantnu obiteljsku animaciju, o maloj kornjači Sammyju koji pedeset godina putuje morima i doživljava mnoštvo avantura, režirao i producirao Ben Stassen, dok je priču hrvatskim mališanima približila Ivana Vlkov Wagner, zadužena za sinkronizaciju na hrvatski.

Kako se riješiti frajera u 10 dana, RTL u 22:45 sati
Naravno, velike zasluge filmova kvalitativnog i tržišnog uspjeha svakako ima sjajan vodeći glumački par. Svi će se muškarci rado poistovjetiti s Matthewom McCounagheyjem, maštajući o prelijepoj Kate Hudson, a vjerujemo da ni djevojke neće imati ništa protiv zamišljajući obrnuti aranžman.

Kako se riješiti šefa?, Nova TV u 23:30 sati
Nick, Kurt i Dale su strašno ogorčeni poslom i dnevnom rutinom i jedina stvar koja bi im malo olakšala svari je da svoje šefove doslovno pretvore u prah i pepeo. Ne mogu si priuštiti dati otkaz, a jednom prilikom nakon par pića previše i sumnjičavih savjeta bivšeg robijaša trojica prijatelja smišljaju uvrnuti i naizgled siguran plan da se riješe svojih šefova … zauvijek!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala