Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkriveni detalji oko novih Zvjezdanih staza
Showrunner serije "Star Trek: Discovery" Bryan Fuller otkrio je nekoliko detalja vezano uz novu seriju

Otkriveni detalji oko novih "Zvjezdanih staza"

Otkako je najavljena nova serija u serijalu Zvjezdanih staza, Star Trek: Discovery, nagađa se kako bi se serija mogla uklopiti u franšizu. Zahvaljujući showrunneru Bryanu Fulleru sada smo saznali malo više o tome što možemo očekivati od serije.

"Postoji jedan incident i događaj u povijesti Zvjezdanih staza o kojem se pričalo, ali nikad nije istražen. Kako bi napravili ovu seriju, tu ćemo priču ispričati u nastavcima kako bi mogli istražiti dubinu te vrlo mučne priče. I imamo lika koji je na putovanju, i kako bi mogla shvatiti nešto što je tuđinsko prvo mora razumijeti samu sebe.", otkrio je Fuller.

Fuller je odgovarajući na pitanja tijekom turneje Television Critics Associationa otkrio puno vezano uz novu seriju dok je istovremeno mnogo toga ostavio bez odgovora. Pitali smo se u koje će vrijeme ova serija biti smještena i sada smo dobili odgovor: 10 godina prije originalnih avantura kapetana Kirka, Spocka, Bonesa i ostale ekipe Enterprisea.

Fullerovo spominjanje određenog događaja potaknulo je nova nagađanja fanova. Pretpostavke su da je priča vezana uz Romulanske ratove. Fuller je rekao kako je ta pretpostavka u dobrom smjeru, ali nije u potpunosti točna. O glavnom liku, osim da će morati pronaći sebe kako bi otkrila nešto tuđinsko, Fuller je rekao da je ženskog roda i zapovjednica u Zvjezdanoj floti nasuprot kapetana.

Za sada još nije poznata glumačka ekipa no sa snimanje kreću uskoro tako da ćemo uskoro dobiti sve detalje. Serija Star Trek: Discovery stiže na CBS početkom 2017. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala