Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Velika opasnost dolazi u devetoj epizodi hit serije Outcast
Devetu epizodu serije "Outcast" pratite večeras od 23h na kanalu FOX

Velika opasnost dolazi u devetoj epizodi hit serije "Outcast"

Serija Outcast koja je u kratkom roku osvojila gledatelje ne samo u SAD-u, već i u cijelom svijetu, premijerno je prikazana 6. lipnja na FOX kanalu, te od tada ruši sve rekorde gledanosti. Serija je istovremeno prikazana u 125 zemalja svijeta, a produkciju potpisuje FOX international Studios.

Outcast se temelji na istoimenom stripu autora poznatog producenta Roberta Kirkmana, tvorca druge velike FOX-ove uspješnice Živi mrtvaci i crtača stripova Paula Azacete. Robert Kirkman je ujedno i izvršni producent serije uz Chrisa Blacka i ostale.

Deveta epizoda serije Outcast biti će prikazana 8. kolovoza u 23h na FOX kanalu, a događaji koji slijede zaprepastit će gledatelje! Svi grijesi likova dolaze na naplatu, a samo najjači će se uspjeti oduprijeti zlu koje hara gradićem u Zapadnoj Virdžiniji. Kyleova sestra Megan (Wrenn Schmidt) koja je cijeli svoj život posvetila spašavanju Kylea (Patrick Fugit) od opsjednutosti, u devetoj epizodi saznaje šokantne vijesti koje će joj promijeniti život.

Velečasni Anderson (Philip Glenister) osjeća veliku grižnju savjesti nakon sukoba sa tajanstvenim Sydneyem koji mu je ukazao na sve žrtve opsjednutosti koje je mogao spasiti ali nije. Nevine žrtve se gomilaju, a u pravoj opasnosti će se naći Kyleova žena Allison (Kate Lyn Sheil) i kćer Amber. Hoće li velečasni Anderson i Kyle imati dovoljno vremena da spase svoje bližnje?

FOX Network Group je povodom premijere serije Outcast, osmislio jedinstveni globalni projekt Outcast Art, u kojemu je sudjelovao i Zagreb uz ostale svjetske gradove poput: Londona, Stockholma, Sofije, Istanbula, Berlina, Singapura, Džakarte, Kuala Lumpura, Manile, Napulja i Sydneyja. U Zagrebu se u Studentskom centru oslikavala početna scena iz serije, a autor murala je poznati grafiter i street artist Slaven Kosanović Lunar.

U glavnim ulogama: Patrick Fugit kao Kyle Barnes, Phillip Glenister kao velečasni Anderson, Gabriel Bateman kao Joshua Austin, Wrenn Schmidt kao Megan Holter, Reg E. Cathey kao šerif Giles, David Denman kao Mark Holter i Camden Flowers kao Holly Holter.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala