Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 29.7.
Od radnog tjedna odmorite uz napete serije i filmove od kojih izdvajamo zabavnog "Pink Pantera" i urnebesnu "Policijsku akademiju"

TV Preporuke dana - Petak 29.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak 29.7.

SERIJE

Pitanje časti, Nova TV u 20:15h
Madžit se odvažio otići g. Faizu. Međutim, on ga nije dočekao kako je Medžit očekivao pa Neriman u strahu čeka njegov razgovor sa svojim ocem. Emreovi postupci prema Asli razbjesnili su Šinasija, a Ruja ga nastoji smiriti. Neriman je obuzela panika kad je saznala da njezin otac želi da se uda i bježi gđi Gulter. Madžitu je dosta Pelininih igrica pa joj govori da ga ostavi na miru, što je šokira. Iako je Madžitova odluka potresla Pelin, čini se da neće odustati.

Osumnjičeni, HTV 2 u 20:58h
Istražujući okrutno ubojstvo mladog bosanskog izbjeglice, detektivka Tennison i njezin tim uvučeni su u svijet ilegalnih azilanata te doznaju za stravična iskustva koja su ih prisilila da napuste domovinu. Saznavši da je osumnjičeni prevoditelj Milan Lukić, Tennison dobiva naredbu da ga se kloni jer je ratni zločinac pod vladinom zaštitom. Prkoseći zapovijedima odozgo, poziva u pomoć bivšeg dečka i ratnog novinara ne bi li on prikupio ključne dokaze. Nakon što je ubijena žrtvina sestra, Tennison je frustrirana što je nadređeni sputavaju, no tada otkriva saveznika...

Časna žena, HTV 1 u 23:36h
Vraćamo se osam godina u prošlost i vidimo nešto mlađeg Hayden-Hoyla kako se probija ka špijunskom vrhu zahvaljujući svojoj vezi sa šeficom tajne službe MI6, Juliom Walsh, koja je pak sklopila dogovor s ambicioznom Monicom Chatwin, koja također "puca" na visoku poziciju. Saznajemo više o Nessinoj otmici u Gazi i otkrivamo da je ona, a ne Atika, Kasimova biološka majka jer je Saleh Al-Zahid ustvari silovao nju. To je tajna koju znaju samo njih dvoje i pripadnici terorističke ćelije iz čijeg su ih zarobljeništva naposljetku spasili. Vraćamo se u sadašnjost i saznajemo da upravo otkrićem te tajne Nessi prijeti tajanstveni pozivatelj. Nessa saznaje da je Ephra u vezi s Atikom i doživljava to kao izdaju, i to upravo u trenutku kada je Ephra počinje ispitivati o njezinoj prošlosti.

FILMOVI

Zlato za odvažne, HTV 1 u 20:31h
Tijekom drugog svjetskog rata, Kelly (Clint Eastwood), bivši poručnik koji je kao žrtveno janje izgubio čin, zarobi njemačkog pukovnika te ga napije kako bi izvukao informacije. Zahvaljujući lukavom ispitivanju Kelly saznaje zanimljivu informaciju, u Clairemontu, gradu iza neprijateljskih linija, se nalazi banka prepuna njemačkog zlata. Točnije, 14 000 zlatnih poluga koje samo čekaju nekog dovoljnog poduzetnog da ih pokupi.

Pink Panther, RTL u 21h
Svjetski poznati nogometni trener je ubijen, a neprocjenjivi prsten ukraden. Kako se na samom prstenu nalazi ni manje ni više nego legendarni dijamant poznat kao Pink Panther, francuska vlada za rješavanje ovog dvostrukog slučaja hitno treba usluge svog najboljeg detektiva.

Policijska akademija 7, Nova TV u 22:50h
Ruska vlada očajnički treba pomoć u borbi protiv moćne moskovske mafije pa poziva veterane policijske akademije. Njihov je zadatak pronaći dokaze protiv Konstantina Konalija (Ron Perlman), koji stoji iza jako popularne kompjuterske igrice koja se igra diljem svijeta. Njegov je plan u nastavak igrice ubaciti program koji bi mu omogućio nesmetan pristup svim računalima svijeta, što znači i da bez problema mogao ulaziti u policijske i vladine sisteme.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala