Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Expanse se vraća u siječnju
"The Expanse" otvara novo poglavlje u 2. sezoni serije - pripremite se za rat u svemiru!

"The Expanse" se vraća u siječnju

 Nova sezona Syfyeve znastveno-fantastične serije The Expanse neće tako skoro stići na male ekrane, no uzbudljive stvari se spremaju za obožavatelje u 2. sezoni. 

"The Expanse" se vraća na male ekrane u siječnju 2017. godine, a do tada smo dobili prvi pogled na novu sezonu u kratkom najavnom videu. 

Radnja serije se odvija 200 godina u budućnosti kada su ljudi kolonizirali čitav Sunčev sustav. Kao protagoniste pratimo detektiva i brodskog kapetana koji odlaze u potragu za nestalom ženom. U svojoj potrazi otkriju jednu od najvećih zavjera u povijesti čovječanstva. 

"The Expanse" se bazira na seriji istoimenih romana autora Jamesa S.A. Coreyja. Pseudonim je to pod kojim se kriju dva pisca - Daniel Abraham i Ty Franck.

Dok je prva sezona serije uglavnom pratila događaje prvog romana u seriji, Leviathan Wakes, finale romana je ostavljeno za drugu sezonu. Osim što ćemo u drugoj sezoni otkriti zaključak događaja koji su pokrenuti puštanjem biološkog oružja na stanici Eros, nova sezona popratit će događaje drugog romana, Caliban's War.

Snimanje druge sezone još uvijek traje, ali unatoč tome otkriveni su neki detalji novih epizoda. U središte radnje dolazi novi lik Roberte Draper, narednice mornaričkog korpusa Marsa. Bobbie, koju će glumiti Frankie Adams, nas uvodi u novu fazu zaoštrenja odnosa između Zemlje i Marsa i u početak radnje iz drugog romana serijala.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 1
    ZoroAster zoroaster @ 25.7.2016. 7:33

    Izvrsna serija za ljubitelje pravog SF-a. Iako dolazi u produkciji SyFy-a produkcija je izvrsna, fabula intrigantna a gluma je solidna. Jedna čekam drugu sezonu. Najbolji SF još tamo od Firefly. Ako ste propustili prvu sezonu - toplo preporučam da ju pogledate prije početka druge sezone.

    9/10

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala