Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte Gal Gadot u akciji
DC je na Comic Conu objavio prvi trailer za "Wonder Woman" i prvi teaser za "Justice League"

Pogledajte Gal Gadot u akciji

 Ovog vikenda je Comic Con u San Diegu bio darežljiv prema obožavateljima filma i televizije, a posebno prema fanovima DC-ja. Warner Bros je objavio prvi službeni trailer za Wonder Woman

Gal Gadot glumi naslovnu junakinju filma, a iako smo je mogli vidjeti u akciji u Batman v Superman: Zora pravde, njezine akcijske scene koje možemo vidjeti u traileru još su impresivnije.

Uz upečatljivu glazbenu temu koja nosi Wonder Woman u scenama borbe, u gotovo trominutnom videu upoznajemo i njezino porijeklo. Iako je u traileru u središtu pažnje Wonder Woman, dovoljno pažnje je posvećeno i njezinom upoznavanju sa Steveom Trevorom kojeg glumi Chris Pine.

"Wonder Woman" je režirala Patty Jenkins, a uz Gal Gadot i Chrisa Pinea u filmu još glume i Connie Nielsen, Robin Wright, David Thewlis, Danny Huston, Elena Anaya, Ewen Bremner te Saïd Taghmaoui. "Wonder Woman" u kino dvorane stiže iduće ljeto, u lipnju 2017. godine.

Uz trailer za "Wonder Woman" Warner Bros. je otkrio i prvi pogled na Justice League redatelja Zacka Snydera. U kratkom video isječku Bruce Wayne pokušava okupiti ekipu boraca uz pomoć Wonder Woman.

U traileru možete vidjeti kako Ben Affleck pokušava regrutirati Aquamana kojeg glumi Jason Momoa, ali i Flasha i Cyborga koje su utjelovili Ezra Miller i Ray Fisher. Jedino što nedostaje u ovom najavnom isječku je Superman koji se uopće ne pojavljuje. 

Ipak, "Justice League" je još uvijek u fazi produkcije i snimanje još traje. Ovo je samo prvi u nizu teasera kojih ćemo nesumnjivo vidjeti više iduće godine pred premijeru filma. "Justice League" će biti u kinima tek u studenom 2017. godine.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala