Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Može li prava ljubav pobijediti zle sile tame?
Sedma epizoda nove serije “Outcast” donosi sjećanja na veliku ljubav Kylea i Allison

Može li prava ljubav pobijediti zle sile tame?

Nakon i neočekivanih događanja u šestoj epizode serije Outcast koja je rasvjetlila pravo stanje opasnosti za stanovnike gradića Rome, gledatelji će novu sedmu epizodu moći pogledati 25. srpnja u 23h na kanalu FOX.

Grijesi iz prošlosti i mračne tajne likova polako počinju izlaziti na vidjelo. Šerif Giles (Reg E. Cathey) otkrit će tamnu stranu Marka Holtera (David Denman) koja će ga dovesti u veliku opasnost.

Velečasni Anderson (Philip Glenister) proživljava osobnu krizu smatrajući da zlo postaje sve jače i da ga je nemoguće spriječiti. Sjećanje na njegov "prošli" život, otvara stare rane koje će ga dovesti do ruba očaja. Dok je gradić Rome i dalje prekriven velom opsjednutosti, Kyle (Patrick Fugit) uporno želi pronaći pravu istinu i odgovore. Ono što ga pokreće, njegova je bezuvjetna ljubav prema ženi Allison (Kate Lyn Sheil) i njihovoj kćerki.

Sjećanja na bolje dane, podsjetit će ih koliko je njihova ljubav bila jaka, a njihova veza neraskidiva. Hoće li se Kyle i Anderson uspjeti oduprijeti tamnoj strani i doći korak bliže otkrivanju razloga smrtonosne opsjednutosti, pogledajte u novoj sedmoj epizodi serije Outcast.

Ova dugoiščekivana serija nastala je suradnjom poznatog producenta Roberta Kirkmana, tvorca Živih mrtvaca i produkcije FOX International Studios uz ostala velika imena poput: Chrisa Blacka, Davida Alperta (Živi mrtvaci), Sharon Tal Yguado i Sue Naegle koji su izvršni producenti serije. FOX Network Group je povodom premijere serije Outcast, osmislio jedinstveni globalni projekt Outcast Art, u kojemu je sudjelovao i Zagreb uz ostale svjetske gradove poput: Londona, Stockholma, Sofije, Istanbula, Berlina, Singapura, Džakarte, Kuala Lumpura, Manile, Napulja i Sydneyja. U Zagrebu se u Studentskom centru oslikavala početna scena iz serije, a autor murala je poznati grafiter i "street artist" Slaven Kosanović Lunar.

U glavnim ulogama: Patrick Fugit kao Kyle Barnes, Philip Glenister kao velečasni Anderson, Gabriel Bateman kao Joshua Austin, Wrenn Schmidt kao Megan Holter, Reg E. Cathey kao šerif Giles, David Denman kao Mark Holter i Camden Flowers kao Holly Holter.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala