Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nakon SF filmova Oscar Isaac glumi u povijesnoj drami Stevena Spielberga
U "The Kidnapping of Edgardo Mortara", filmu Stevena Spielberga, osim Marka Rylancea vidjet ćemo i Oscara Isaaca

Nakon SF filmova Oscar Isaac glumi u povijesnoj drami Stevena Spielberga

Foto: PR Photos

Kako je objavljeno u travnju, Spielberg je jednu od glavnih uloga dao Marku Rylanceu, kojeg smo mogli vidjeti u posljednja dva filma Stevena Spielberga, Blagi fantastični gorostas i Most špijuna. Rylance će u adaptaciji The Kidnapping of Edgardo Mortara, djela autora Davida Kertzera, glumiti ulogu pape Pia IX.

Jedan od najpoželjnih glumaca Hollywooda, Oscar Isaac, također se pridružio postavi. Oscar Isaac je posljednje dvije godine nanizao uloge, što u blockbusterima (Ratovi zvijezda: Sila se budi, X- Men: Apocalypse) što u naširoko hvaljenim filmovima (Ex Machina).

Isaac je trenutačno u pregovorima za ulogu u Spielbergovu filmu o kojoj još uvijek ništa nije poznato. 

The Kidnapping Of Edgardo Mortara donosi priču o mladom židovskom dječaku iz Bologne u Italiji koji je 1858. nasilno oduzet obitelji, te potajno kršten kako bi odrastao u krćanskoj vjeri. Borba roditelja da oslobode i vrate svog sina postaje dio velike političke bitke koja će suprotstaviti papu i snagu demokracije i ujedinjenja Italije.

The Kidnapping of Edgardo Mortara ponovna je suradnja, ne samo za glumca Marka Rylancea i redatelja, već i između redatelja Stevena Spielberga i pisca Tonyja Kushnera koji priprema scenarij filma. Ovaj projekt bit će im već treća suradnja nakon što su uspješno snimili filmove Munchen 2005. i Lincoln 2012. godine.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala