Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 17.7.
Izdvojili smo popularne serije i tri odlična filma: animirani i dvije komedije

TV Preporuke dana – Nedjelja 17.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 17.7.

SERIJE

Kalifornikacija, HTV 2 u 23:50 sati
Hank, Levon i Julia slave Julijinu novu ulogu. Levon se nada da će moći malo biti sam s Melanie, ali utroje je gužva jer mu smeta Redatelj. Novčani problemi dodatno potresaju brak Charlieja i Marcy, ali nova klijentica možda izvuče Charlieja iz dugova...

Kuća laži, HTV 2 u 0:20 sati
Marty ima nove klijente, mogule odjeće za hip-hop, Drea Collinsa i Lukasa Fryea, koji imaju različite planove za svoju tvrtku. Jeannie definira ulogu koju će imati na novom poslu. Clyde ima privatnih problema i od Martyja traži pomoć.

FILMOVI

Rio, RTL u 21 sat
Blu je rijetki makao papagaj, možda posljednji od svoje vrste na svijetu. Simpatičan je to štreberski papagaj koji ne zna letjeti i uživa kao ljubimac u svom domu u hladnoj Minnesoti. Sa svojom će se vlasnicom Lindom uputiti u ludu avanturu u egzotični i čarobni Rio kako bi upoznao Jewel i spasio svoju vrstu od izumiranja.

Ubojice, Nova TV u 21:25 sati
Slomljena iznenadnim prekidom Jen (Katherine Heigl) odlazi sa roditeljima na odmor u Francusku. Tamo upoznaje muškarca svojih snova Spencera Aimesa (Ashton Kutcher). Njihova veza se okrunjuje brakom, te nakon tri godine bračne idile Jen otkriva da joj je muž plaćeni ubojica.

Večera s idiotom, RTL u 22:50 sati
Redatelj filmova Dozvola za brak i Dozvola za Fockere predstavlja nam svoju najnoviju ultimativnu komediju o dvojici neobičnih prijatelja i jednoj uistinu nezaboravnoj večeri.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala