Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Film Power Rangers bit će potpuno drugačiji od serije
Bryan Cranston otkriva kako je pristao na ulogu u "Power Rangersima" jer filmska verzija više sliči filmskoj adaptaciji Batmana

Film "Power Rangers" bit će potpuno drugačiji od serije

 U filmskoj veziji "Power Rangersa" Bryan Cranston će se pojaviti u ulozi Zordona. Vijest o Cranstonovoj ulozi u filmu objavljena je prije manje od mjesec dana, a ukoliko su neki od obožavatelja glumca bili skeptični u vezi njegovog izbora, Bryan Cranston im je pojasnio zašto se priključio filmu. 

U razgovoru za The Huffington Post rekao je kako je isprva bio poprilično suzdržan, ali ga je scenarij i sastanak s producentima filma razuvjerio te nagnao da prihvati ulogu. "Power Rangers" će prema riječima Bryana Cranstona biti u potpunosti drugačiji od istoimene televizijske inačice. 

"Isprva sam, da budem iskren, bio rezerviran prema ulozi jer se sjećam televizijske serije kao pomalo šašave i luckaste s mnoštvo čudnih pokreta i ‘pow’ ‘zow’ zvukova... dok nisam razgovarao s producentima i redateljem te pročitao scenarij. Nakon toga sam pomislio: 'Ovo je drugačije'. Ovo je svježe osmišljavanje ideje kao što je Batman televizijska serija potpuno drugačija od serije filmova o Batmanu. Ne može se usporediti to dvoje, a ne može se usporediti ni filmska verzija Power Rangersa s televizijskom serijom. Film je uglavnom neprepoznatljiv. Naravno da su zadržali osnovni folklor, ali je inspiracija različita a i pristup je potpuno drugačiji.", rekao je Cranston.

Ipak, kaže kako film neće biti mračan poput trilogije Vitez Tame, s kojom je usporedio "Power Rangerse", jer su "Power Rangersi" usmjereni prema teenagerskoj publici. Svejedno, film će uključiti sve životne probleme koje mogu moriti mlade ljude skupa s njihovim nadama i snovima.

Uspoređujući dosadašnje promo materijale za film i ove nove izjave Bryana Cranstona nova verzija "Power Rangersa" za sada zvuči odlično. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala