Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 1.7.
Pogledajte što se još nudi na malim ekranima osim nove utakmice u četvrtfinalu Eura 2016

TV Preporuke dana – Petak 1.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 1.7.

SERIJE / EMISIJE

Kolo sreće, RTL u 20 sati
Zabavite se uz još jednu epizodu popularnog kviza kroz koji vas vode Boris Mirković i hostesa Iva Jerković. Tko će večeras osvojiti bogatu novčanu nagradu?

Pitanje časti, Nova TV u 20:15 sati
Nakon svega što se dogodilo, hoće li Onur uspjeti spasiti svoje prijateljstvo s Madžitom? Šahika nastavlja sa spletkama, ali je ipak primorana da svima ispriča bar dio svojih tajni. Šinasiju se pruža neočekivana prilika da se približi Neriman za još jedan korak. Neriman kreće na put puna nade, ali iznenađenje na koje će naići prenerazit će je.

Domovina, HTV1 u 22:55 sati
Sad kad je njegov stari suparnik u pritvoru, Saul povlači najrizičniji potez u karijeri. Carrie i Quinn na brzinu pokušavaju ograničiti istragu lokalne policije, a Mira otkriva da joj je brak na raskrižju.

FILMOVI

Pogled u budućnost, RTL u 21:10 sati
Cris ima dar da može vidjeti budućnost nekoliko minuta unaprijed.Umoran od ispitivanja i testova kao dijete koje je na njemu provodila vlada zbog interesa za njegov dar, nevoljko pristane na suradnju sa vladinim agentima u lovu na teroriste koji prijete aktivacijom nuklearne bombe.

Policijska akademija 3: Ponovno u školi, Nova TV u 23 sata
Nakon što je režirao drugi dio slavnog filmskog serijala Policijska akademija, u kojem su dobro poznati junaci izašli na gradske ulice i okušali se na prvim zadacima, redatelj Jerry Paris kao posljednji film u karijeri snimio je i treći dio. Prema scenariju Genea Quintana vratio je junake u ono okružje koje im najbolje pristaje - na akademijina vježbališta...

Alien protiv Predatora, RTL u 23 sata
Ikonična čudovišta iz dvaju legendarnih filmskih serijala suočit će se u bici kakvu nitko nije mogao očekivati - "Alien vs. Predator". Tko god pobjedi, mi gubimo.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala