Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Regionalna premijera 2. sezone serije Mlađa
Od 30. lipnja, četvrtkom u 22:00 sata na FOXlife kanalu

Regionalna premijera 2. sezone serije "Mlađa"

Serija Mlađa bazira se na istoimenom romanu poznate američke spisateljicePamele Redmond Satran (The Man I Should Have Married). Regionalna premijera druge sezone serije bit će prikazana 30. lipnja, a nadalje svakog četvrtka u 22:00 h na FOXlife kanalu. Časopis Adweek ju je 2015. godine, proglasio najboljom novom serijom, a nominirana je bila i za ostale prestižne televizijske nagrade.

Serija Mlađa je priča o životu samohrane majke i nedavno razvedene 40-godišnjakinje Lize Miller (Sutton Foster). Nakon burnog razvoda od supruga kockara koji joj je ostavio svoje dugove, Liza pokušava pronaći način kako bi uzdržavala sebe i svoju kćer Caitlin ( Tessa Albertson) koja studira u Indiji. Slijedeći svoj san iz studentskih dana, Liza odluči pronaći posao u izdavačkoj kući, no shvaća kako joj njezine godine predstavljaju problem. Upoznavši mladog tattoo artista Josha (Nico Tortorella) koji misli da su Liza i on vršnjaci, ona odluči lagati o svojim godinama. Pretvarajući se da ima 26 godina, uspijeva dobiti posao asistentice u prestižnoj izdavačkoj kući Empirical Press, gdje joj je šefica stroga i pomalo zajedljiva Diana Trout (Miriam Shor).

Na kraju prve sezone Liza slučajno otkrije svoju tajnu dečku Joshu te spašava svoj odnos s njim, dok što će joj istovremeno obostrana privlačnost sa novim šefom Charlesom (Peter Hermann) dodatno zakomplicirati život. Druga sezona donosi nove uzbudljive ljubavne zavrzlame koje će zadesiti Lizu, njezinu najbolju prijateljicu Kelsey (Hilary Duff) i Kelseynog budućeg zaručnika Thada (Dan Amboyer). Nakon što i Thad otkrije Lizinu tajnu, ona će otići iz Empirical Pressa i prihvatiti posao u Paramus Mallu. Ali nakon tragičnog događaja koji će završiti fatalno za jednog od glavnih likova, ništa više neće biti isto...

U glavnim ulogama: Sutton Foster kao Liza Miller, Miriam Shor kao Diana Trout, Nico Tortorella kao Josh, Hilary Duff kao Kelsey Peters, Peter Hermann kao Charles Brooks i Dan Amboyer kao Thad Steadman.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala