Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napokon otkriveno: Smith odbio Dan nezavinosti zbog Suicide Squada
Mjesecima se nagađalo zašto je odbio ulogu u nastavku filma koji ga je proslavio, a sad stiže glumčevo objašnjenje

Napokon otkriveno: Smith odbio "Dan nezavinosti" zbog "Suicide Squada"

Prije 20 godina je film Dan nezavisnosti tada mladog glumca Willa Smitha vinuo u sam zvjezdani vrh, a kad se počelo govoriti o nastavku on je demantirao svoju ulogu u njemu. Većinu zvijezda prvog filma možemo vidjeti i u nastavku pa se postavlja pitanje zašto se i Smith nije vratio?

Redatelj Roland Emmerich je objasnio da je Smithov lik uključio u nastavak, štoviše da je njegova priča sa sinom ponovno bila u središtu. Dolaskom novih scenarista Smithov je lik izbačen iz scenarija u kojem su glavne uloge preuzeli mlađi likovi. Steven Hiller (Smithov lik) je proglašen mrtvim u nesreći nakon bitke u prvom filmu, javlja Time.

Konačno se oglasio i sam Smith i to u intervjuu za BBC Radio 1Xtra : „Zapravo je riječ o ovome: imao sam ponude za nekoliko filmova, tada su u pitanju bili Concussion i Suicide Squad. Trebao sam što prije odlučiti između nastavka Dana nezavisnosti i Suicide Squada i odlučio sam se za ovaj drugi. Kad su mi počeli slati slike sa snimanja bilo mi je žao, ali odluku sam već donio.“

„Shvaćam da su gledatelji nostalgični. Nostalgija posebno dolazi do izražaja u filmskom svijetu, ovo je bila savršena prilika da se vratim u film kao Hiller, ali donio sam drugačiju odluku“, dodao je.

Dan nezavisnosti: Nova prijetnja je ovaj tjedan startao u kinima diljem svijeta, a sudeći prema prvim brojkama nije ostvario željeni uspjeh. Na prvom mjestu gledanosti i dalje se nalazi nastavak jednog drugog omiljenog filma, ali animiranog: Potraga za Dory.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala