Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Božićno veselje na Akademiji nadjačalo tremu od finala
Kandidati sve više vježbaju, jer su shvatili da je to ipak najsigurniji ulog za prolazak u finale

Božićno veselje na Akademiji nadjačalo tremu od finala

Cijeli vikend na Akademiji Operacije Trijumf prošao je u veselom tonu. Hrvatska predstavnica Ana morala je opet ispeći palačinke, no ovoga puta naišla je na negodovanje drugih studenata. Naime, studentica je ispekla palačinke samo za profesora Pajevića i profesoricu Milicu što je naljutilo Adnana. On smatra da to nije bilo 'fer' i dodao kako bi on sigurno ispekao palačinke i svim drugim studentima.

Upravo iz tog razloga rekao joj je da od njega neće dobiti niti jedan uštipak koji on ispeče. Studenti nisu zadovoljni satovima fitnessa. Igor smatra da je sat fitnessa tu samo da ih nauči da poštuju autoritet i popune dan, ali da pravi rezultati nisu vidljivi. U dobrom raspoloženju Adnan i Igor su odlučili improvizirati zamišljeni mali koncert za stanovnike Bosne i Hercegovine, a kasnije su se bosanski predstavnik i Danijel pretvarali da pjevaju pred zamišljenom publikom Azerbejdžana.

Ovog se tjedna više ne osjeća nervoza pred Gala večer. Igor, Ana i Vukašin su odlučili zabavljati ostale studente koreografijom i pjesmom Prljavaca, 'Mi plešemo', a kao i obično, izvodili su razne nepodopštine. Danijel je izveo akupunkturu na Adnanu, te mu zagarantirao da će spavati deset sati bez prestanka. Hrvatska predstavnica je pak dobila 'kraljevski tretman'. Dečki su Anu zamotali u pokrivač i tako ju nosili po Akademiji. Studenti su osim zabavljanja cijeli vikend vježbali pjesme za predstojeću gala večer. Profesori Snježana i Mirko su oduševljeni Vukašinovim nastupom - smatraju da je bio odličan. Profesor Pajević je opet odlučio počastiti studente, ovaj put sudžukom, vrstom kobasice. Taj njegov potez nije se svidio profesoru Plećeviću koji je bio u kontrolnom posjetu, a studenti se, po njegovom mišljenju, ionako ne hrane dovoljno zdravo.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala