Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 17.6.
Pogledajte što smo izdvojili za vas nakon utakmice Hrvatska – Češka

TV Preporuke dana - Petak 17.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 17.6.

SERIJE / EMISIJE

Kolo sreće, RTL u 20:15 sati
Zabavite se uz još jednu epizodu popularnog kviza kroz koji vas vode Boris Mirković i hostesa Iva Jerković. Tko će večeras osvojiti bogatu novčanu nagradu?

Tuđi život, Nova TV u 20:15 sati
Dilara je Ozanu rekla da voli Haruna, ali nije ni pomišljala da će tako spojiti Džandan i Ozana. Džihan je vidio Džandanine i Ozanove intimne fotografije te je izvan sebe od ljutnje.

Domovina, HTV1 u 22:55 sati
Brody je opet zatočen, ovaj put na američkom tlu. Carrie je prisiljena povući se u drugi plan nakon svoje ishitrene odluke u hotelu, a Estes se trudi ukloniti tragove da ih Jessica ne otkrije. Danina veza s Finnom prelazi na sljedeću razinu, od zabavne postaje smrtno ozbiljna.

FILMOVI

Prljavi Harry, HTV1 u 20:30 sati
Prvi iz iznimno uspješnog serijala filmova o inspektoru Callahanu, legendarnom Prljavom Harryju, redatelja Dona Siegela bio je prava revolucija u Hollywoodu davne 1971. godine. Nakon što se proslavio ulogama šutljivih jahača u filmovima Sergia Leonea, legendarni se Clint Eastwood ovim filmom i njegovim nastavcima do kraja zacementirao u svijest i srca svih ljubitelja kinematografije.

Lovina, RTL u 21:15 sati
Tommy Lee Jones u ulozi agenta FBI-ja Jaya Banahana koji traga za profesionalnim ubojicom koji iz zabave lovi ljude. Iako je zaradio uglavnom negativne kritike film je pohvaljen zbog iznimno realnih scena borbe.

Kuća debele mame 2, Nova TV u 23:10 sati
U nastavku hit komedije Kuća debele mame iz 2000. godine Malcolm mora otkriti dizajnera računalnog virusa koji bi omogućio ulazak u zabranjene državne obavještajne podatke.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala