Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Petar Bruno Basić je pobjednik Supertalenta
Petar je oduševio publiku svojim nastupom u finalu te postao četvrti hrvatski Supetalent

Petar Bruno Basić je pobjednik Supertalenta

 
Nakon 14 tjedana i mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo vidjeli u proteklim epizodama, večeras su gledatelji Nove TV uživali u spektakularnoj završnici showa. Konkurencija je bila više no opaka, ali Petar Bruno Basić je svojim talentom očarao publiku i osvojio najviše glasova te prestižnu titulu četvrtog Hrvatskog Supertalenta i nagradu od dvjesto tisuća kuna.
 
'Presretan sam i srce će mi eksplodirati. Ovo je najbolji osjećaj, stajati na ovoj pozornici i čuti svoje ime kao pobjedničko. Čestitka svim natjecateljima, bili su zaista svi sjajni i bila mi je čast dijeliti pozornicu s njima. Također se zahvaljujem svim glasačima koji su me podržali svojim glasovima. Zahvaljujem se svima u produkciji Supertalenta, žiriju koji je prepoznao moj talent i svima koji su vjerovali u mene' izjavio je Petar nakon proglašenja pobjednika četvrte sezone Supertalenta.
 
 
Petar je publici finalne emisije Supertalenta priuštio fascinantan nastup naziva 'Resurrection' koji je svih ostavio bez daha. U polufinalnoj emisiji Petar je najavio nastup svog života, ludnicu i upravo to je i izveo na najatraktivnijoj pozornici malih ekrana, te oduševio i žiri: 'Petre, mene je toliko žena pitalo kako to izgleda tebe pipat da je to postalo neugodno. Bio si apsolutno fascinantan, točka ti je savršena', rekla je Danijela. 'Finale je otvoreno s tvojim brojem i to je visoko postavilo ljestvicu. Sve je bilo fantastično!', složila se Martina. 'Bilo je fenomenalno, ni ja ne mogu vjerovati da si to sve izveo', dodao je Mario, 'Mislim da je ovaj show i tebi dobro došao jer hrabro odgovaraš na sve zahtjeve ove emisije!'  izjavio je Mislav nakon Petrovog nastupa.
 
Petar je najavio da će ukoliko osvoji nagradu, novac uložiti u sebe i u svoj fitness centar.
Dvadeseterogodišnji fitness trener iz Zagreba, je simpatije publike, posebno ženskog dijela, osvojio još na audicijama gdje se predstavio nevjerojatnom točkom pole dance-a koji trenira već sedam godina.
 
Tijekom Supertalenta, obožavatelji showa koji su cijele sezone s velikim zanimanjem pratili show i na društvenim mrežama, večeras su imali jedinstvenu poslasticu, pa su se tako po prvi puta uživo uključili i na službenoj Facebook stranici. Obožavatelji su pratili u velikom broju i komentirali, a ovaj zabavni show Nove TV dobio je tako još jednu novu dimenziju i još jedan razlog da ga se nazove najboljom zabavnom emisijom ove tv sezone. Prvi je to put da se u Hrvatskoj televizijski live odvio i na društvenim mrežama. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala