Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 10.6.
Ako ne pratite nogomet u nastavku provjerite što smo za vas izdvojili iz večerašnjeg programa

TV Preporuke dana - Petak 10.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak, 10.6.

SERIJE / EMISIJE

Kolo sreće, RTL u 20:10h
"Kolo sreće" je obožavatelje steklo prije dvadesetak godina kada se prvi puta počelo prikazivati u domaćem eteru. Nakon trinaest godina se vratilo u dobro poznatom izdanju, a princip natjecanja je ostao isti - natjecatelji rješavanjem slagalica osvajaju novčani iznos, a oni najbolji bore se i za dodatne nagrade. Kada dođe na red, natjecatelj ima tri opcije - kupiti samoglasnik, zavrtjeti kolo ili ponuditi rješenje. Na putu do nagrada ih usmjerava voditelj i, naravno, neizostavna hostesa.

Tuđi život, Nova TV u 20:15h
Harun pokušava nagovoriti Dilaru da ostavi sve i krene s njime u novi život. Gđa Mahide saznala je da je Hazal Ajšina pacijentica te se počinje zanimati za Ajšino i Džihanovo poznanstvo. Od Ajše krije činjenicu da je upravo Harun njegov smrtni neprijatelj i otac Dilarina sina. Odluči saznati zašto se Hazal liječila kod Ajše, koja ne sluti što se zapravo događa. Nakon mnogo godina Deniz je opet sa svojim ocem Burhanom, zbog čega je sretan, no i dalje pati za Džansu.

Cyber detektivi, Doma TV u 22:45h
"Cyber detektivi" je policijska serija smještena u bližu budućnost u kojoj su partneri policajaca napredni čovjekoliki androidi. U novoj epizodi John i Dorian moraju zaštititi jedinog svjedoka u velikom slučaju ubojstva.

FILMOVI

Porotnica, HTV 1 u 20:05h
"Porotnica" je sjajni provokativni psihološki triler redatelja Briana Gibsona koji nudi mnogo akcije, napetosti, neizvjesnosti, ali i zavidnih psiholoških interpretacija likova. Demi Moore savršeno se snašla u ulozi samohrane majke Annie Laird uvučene u opasnu igru preživljavanja, dok se Alec Baldwin odlično stopio s ulogom misterioznog, opasnog, ali šarmantnog mafijaša.

Veza bez obveza, Nova TV u 22:20h
"Veza bez obveza" priča je o lovcu na talente koja zapošljava novog urednika magazina s kojim se uskoro upušta u seksualnu vezu. Bez ikakvih obveza, na početku se čini da njihovo "partnerstvo" zbilja funkcionira, ali samo do onog trenutka kad lik kojeg u filmu portretira Justin Timberlake ne shvati da je zapravo zaljubljen u svoju novu kolegicu koja je oko bacila na drugog partnera...

Serum istine, HTV 1 u 23:41h
Nakon što mu je neuspješno namješteno ubojstvo žene, dr. David Krane (Ray Liotta) nastoji otkriti zavjeru koristeći novu drogu koja izaziva tuđa sjećanja. Kako se približava istini, kemijska tvar sve više uzima danak u njegovom životu. Dodatno, sklonost alkoholu, poslovna kriza i umiješanost policijskih dužnosnika u ubojstvo otežavaju dr. Davidu Kraneu (Ray Liotta) da sazna pravu istinu. Sada pred sobom ima izazov da pređe ove prepreke prije no što mu vrijeme istekne.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala