Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže magičan Mandrake
Još jedan stripovski superjunak dobiva svoju ekranizaciju, a odabran je i glumac koji će ga utjeloviti

Stiže magičan Mandrake

Superjunački žanr u posljednje je vrijeme zasićen mnogobrojnim filmovima i serijama koje nam donose Marvel i DC Comics da se čini kako nema puno mjesta za manje likove. Međutim, postoji nekoliko projekata u igri koji su žarili i palili prije nego se pojavio Stan Lee. I čini se kako će jedan od njih biti Mandrake The Magician sa Sachom Baronom Cohenom u glavnoj ulozi.

Tracking Board prenio je tu vijest, kao i činjenicu da će Mandrake biti pod okriljem Warner Bros. studija, koji također stoji iza filmskog svijeta DC Comicsa. Glavnom glumcu Sachi Baronu Cohenu pridružit će se njegov prezimenjak, scenarist i redatelj Etan Cohen, koji stoji iza prošlogodišnje komedije Get Hard.

Mandrake je magični profesionalni hipnotizer, koji svoje moći koristi kako bi zbunio zlikovce. Lik potječe iz stripa objavljenog 1934. godni, no Sacha Baron Cohen neće se morati vraćati u vrijeme jer namjeravaju smjestiti priču u suvremeno doba. Iako zamišljamo lika u smokingu sa brčićima najverojatnije ćemo dobiti nekog u stilu Davida Copperfielda.

Sacha Baron Cohen čini se kao izvrstan odabir za tu ulogu, ako će ići u smjeru u kojem je bila njegova uloga u filmu Hugo, a ne kao blesavi Ali-G, Borat ili Bruno. U kojem će smjeru ići ćemo vjerojatno saznati uskoro, iako još ne znamo kada bi film mogao ugledati svjetlo dana.

Glumac u posljednje vrijeme i nema pretjerano puno sreće jer je film (Ne)Profesionalac potpuno podbacio zaradivši tek 25 milijuna dolara, a niti Alisa iza ogledala, koja se još uvijek prikazuje u našim kinima, nakon samo dva tjedna prikazivanje ne kotira dobro, sa zaradom od tek 179 milijuna dolara.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala