Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vodice će ugostiti Maju Šuput, Danijelu Martinović i Ninu Donelli
CMC Festival je najpopularniji domaći glazbeni festival, a održava se 10. i 11. lipnja u Vodicama

Vodice će ugostiti Maju Šuput, Danijelu Martinović i Ninu Donelli

Nakon odličnog nastupa u Vodicama na CMC festivalu 2014. godine i hita Neprilika s kojim je oduševila publiku, Maja Šuput predstavit će se na ovogodišnjem festivalu s pjesmom Ne lomi mi srce koja je već podigla dosta medijske prašine. Maja je prvo odradila atraktivni photoshooting u Rio de Janeiru, a potom snimila i spot s brazilskim manekenom Rafaelom Porphiriom. No, da ne bi sve ostalo samo na zanimljivom spotu, pobrinuli su se autori pjesme Natko Smoljan Nace, Fayo i Ivan Dražić koji su Maji napisali još jedan veliki hit. Pjesma je od samog početka dobila veliku podršku radio urednika, ali i publike koja je njezin spot na YouTubeu pregledala više od milijun puta.

Novim singlom Maja je započela još jednu uspješnu godinu koju će obilježiti i nedavno objavljeni studijski album Showgirl. Na albumu se nalazi deset velikih hitova poput Amnezija, Hej, Balkano, Djevojačko veče, Dobra djevojka, Lopove i Neprilika.

Maja Šuput je definitivno jedna od naših najangažiranijih pjevačica čija energija, svestranost i zabava nemaju kraja. Upravo stoga na CMC festivalu od Maje očekujemo još jedan nastup o kojem će se pričati. 

S novim singlom Volim barabu, Danijela Martinović nastupit će na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama. Novu pjesmu, autora Vjekoslave i Tončija Huljića, Danijela je zagonetno najavila: "Stiže ljeto, a ono je idealno doba za neke promjene. Ljudi su raspoloženi, željni zabave i avantura, a ova pjesma je upravo za one koji su spremni na to... i koji mogu 'dvije noći u komadu'".

Ljetni hitovi gotovo su rezervirani za ovu izuzetnu pjevačicu koja je s Grašinom pjesmom Jednu za ljubav nastupila prošle godine na Splitskom festivalu i osvojila radijske top liste. Dobri poznavatelji dalmatinskog zvuka i Danijelinog neodoljivog šarma su i autori njene nove pjesme - Vjekoslava i Tonči Huljić, pa je nastavak njihove suradnje logičan slijed Danijeline karijere.

Prema pjesmi Jednu za ljubav nazvan je i veliki koncert koji je Danijela održala krajem veljače u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a obostrane emocije te večeri Danijela i njena publika još će dugo pamtiti.

Novi singl Nine Donelli s kojim će se prvi put predstaviti na CMC festivalu zove se Primitivac negativac. Pjesmu o nevjernom muškarcu napisali su Siniša Biško i Luka Kovačić, autori i njezinog prethodnog uspješnog singla Moje tijelo. Nina se posebno veseli nastupu na CMC festivalu za koji se pomno priprema. Posebnu važnost posvećuje ekipi s kojom surađuje kao i samoj prezentaciji singla, stoga bira samo najbolje suradnike od autorske ekipe do redatelja spotova. Tako su neke od njenih prethodnih singlova potpisali Nenad Ninčević i Dušan Bačić kao autori te Viktor Drago i Andrej Ilić iz produkcije IDJ videos kao redatelji spotova. 

Iako je koncertno aktivna, Nini Donelli će ovo biti prvi važniji nastup pred hrvatskom publikom.

"Zaista mi je velika čast nastupiti na tako važnom festivalu i posebno mi je drago što ću nastupiti na istoj pozornici uz mnoge pjevače kojima se divim. Nadam se da će publika zaista uživati u našim nastupima i da ćemo svi zajedno pjevati. Kao i svi potrudit ću se prezentirati svoju novu pjesmu najbolje što mogu", rekla je Nina.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala