Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Wolverine 3 dobio mogući naslov
Odjavna špica filma "X-Men: Apocalypse" nagovijestila da bi se finalni nastavak "Wolverinea" mogao zvati "Weapon X"

"Wolverine 3" dobio mogući naslov

Posljednji nastavka X-Men sage X-Men: Apocalypse ispunio je sva očekivanja i dok su dojmovi još sviježi, već stižu razna nagađanja o sljedećem filmu. Oko završnog nastavka Wolverinea vlada veliko uzbuđenje te svako malo možemo vidjeti nove informacije o tome što bismo mogli očekivati.

I dok se Hugh Jackman priprema za finalnu izvedbu ove kultne uloge, o filmu se još ne zna gotovo ništa, a u nizu nagađanja, najnovija su vezana uz njegov mogući naslov. Kako donosi CinemaBlend, prema tim nagađanjima naslov neće uopće sadržavati riječ Wolverine, nego će se zvati Weapon X

Ovaj naslov ima smisla jer sve informacije koje smo do sada mogli čuti o Wolverineu 3 navode na to da će film inspiraciju pronaći u stripu Old Man Logan, a nagađanja su krenula nakon odjavne špice filma X-Men: Apocalipse jer je do sada bio običaj da su odjavne špice nagovještavale mogući razvoj događaja u sljedećim nastavcima.

Tako smo između ostalih imali prilike vidjeti i scene u postrojenju Weapon X programa odakle glavni junaci pokušavaju pobjeći. Post-credits scena upoznala nas je i s misterioznim ljudima u crnom kako koračaju preko mnogo mrtvih tijela koje je najpoznatiji kanadski mutant ondje ostavio da bi na kraju u laboratoriju prisvojili uzorak krvi samog Weapon X-a, tj. Logana. Sve to poprima konačni smisao kada znamo da je upravo Weapon X program eksperiment koji je Logana pretvorio u Wolverinea.

Fanovi se nadaju da će razvoj događaja biti na ovome tragu te da ćemo u završnom nastavku Wolverinea konačno saznati detalje o eksperimentu koji ga je stvorio. Wolverine 3 u režiji Jamesa Mangolda u kina stiže 3. ožujka 2017. godine.

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala