Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


John Boyega kreće u bitku za Pacifik
Nastavak avanturističkog blockbustera "Bitka za Pacific" napokon je odabrao glavnu mušku ulogu

John Boyega kreće u bitku za Pacifik

Rat između čovjeka i zvijeri, između Jaegera i Kaijua nastavit će se kada Pacific Rim 2 stigne u kina. No čovječanstvo je upravo dobilo moćnu potporu uz novog glumca, kojem Sila nije strana. John Boyega će uz ulogu u filmu Star Wars: Episode VIII preuzeti i glavnu ulogu u filmu Pacific Rim 2, koji je trenutno u predprodukciji.

Deadline prenosi kako je glumac, koji je nedavno postao globalna senzacija svojom ulogom Finna u filmu Ratovi zvijezda: Sila se budi, postao dio glumačke ekipe filma, koji sa snimanjem kreće kasnije ove godine. Boyega bi se trebao naći u ulozi sina lika kojeg je u prvom dijelu glumio Idris Elba. Svoje sudjelovanje glumac je potvrdio na svom Twitteru.

Redatelj Bitke za Pacifik, Guillermo del Toro, o novom je članu rekao: "Ponosan sam i sretan što možemo zaželjeti dobrodošlicu Johnu u naš fantastičan pješčanik. Svijet u kojem se odvija Bitka za Pacifik dobit će pojačanje s njim u glavnoj ulozi te tako nastaviti biti multikulturalan, slojevit svijet. 'Svijet spašava svijet' bio je naš cilj i ne mogu zamisliti boljeg čovjeka za taj posao."

Film Bitka za Pacifik izašao je 2013. godine, a radnja je smještena u svijet u kojem bića imena Kaiju izlaze iz naših oceana i uzrokuju globalno razaranje. Kako bi spasili naš svijet, vojske zajednički stvaraju Jaegere, ogromne robote koji se sa zvijerima mogu boriti i na kopnu i na moru.

Glumačku postavu originala predvodili su Charlie Hunnam i Rinko Kikuchi te bi se trebali naći i u nastavku. Guilermo del Toro redateljsku je palicu prepustio Stevenu S. DeKnightu. Film trenutno nema određen datum izlaska.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala