Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Regionalna premijera serije „Vodič kroz život Coopera Barreta
Zabavnu seriju koja će vas provesti kroz poznate životne situacije pratite od 8. lipnja, srijedom u 22:00 h na FOX-u

Regionalna premijera serije „Vodič kroz život Coopera Barreta"

Foto: Fox

Zabavna serija Vodič kroz život Coopera Barreta provest će nas kroz Cooperove životne situacije koje su nam svima dobro poznate… Cooper će učiniti sve da nam ispriča svoju priču, ukaže na svoje pogreške i podsjeti nas na mnoge nemoguće situacije kroz koje smo prošli i sami…

Serija će premijerno biti prikazana 8. lipnja, a nadalje svake srijede u 22:00 h na FOX kanalu. Vodič kroz život Coopera Barretta originalna je ideja američkog glumca i scenarista Jaya Lacopoa.
 
 
Cooper Barret (Jack Cutmore – Scott) pravi je hedonist koji voli uživati u životu i kojeg „ozbiljne“ stvari previše ne zanimaju. Zajedno živi sa svoja dva cimera: Barryjem (James Earl) i Nealom (Charlie Saxton) s kojima pokušava otkriti smisao života. Tri prijatelja koji se uvijek drže zajedno, zajedno i upadaju u nevolje. „Glas razuma“ predstavlja Cooperov stariji brat, četrdesetogodišnjak Josh (Justin Bartha) koji im daje savjete, ali zapravo se samo želi odmoriti od svoje supruge Leslie (Liza Lapira) i njihovo dvoje djece.
 
Kada se cimeri usele u svoj novi stan, Cooper se zaljubljuje u susjedu Kelly (Meaghan Rath) koja će ga potpuno zaluditi. Boreći se s brojnim izazovima s kojima se suočava; noć provedena u zatvoru, gubitak posla, nezgodne SMS poruke koje nije trebao poslati, Cooper nas vodi u urnebesne situacije kako bi sebi i nama pojasnio što je točno pošlo po zlu ….
 
U glavnim ulogama: Jack Cutmore – Scott kao Cooper Barrett, Meaghan Rath kao Kelly, James Earl kao Barry, Charlie Saxton kao Neal, Justin Bartha kao Josh Barrett i Liza Lapira kao Leslie Barrett.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala