Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Producenti Archera odlučili kojeg glumca žele vidjeti u igranoj verziji
Adam Reed i Matt Thompson objavili su kako bi u igranoj verziji njihovog superšpijuna trebao glumiti Jon Hamm

Producenti "Archera" odlučili kojeg glumca žele vidjeti u igranoj verziji

Archer je upravo završio svoju sedmu sezonu na FX-u, eksplozivno završivši i svoju losanđelesku avanturu. I dok je sudbina serije još uvijek upitna jer posljednjih nekoliko sezona gledanost dosta opada, a sedma je sezona bila najmanje gledana do sada, producenti Adam Reed i Matt Thompson svejedno kuju planove za budućnost.

U nedavnom razgovoru Thompson je pričao o seriji i rekao kako je kreativni tim već mnogo puta raspravljao o ideji igranog filma po uzoru na seiju, koji bi se vjerojatno dogodio nakon što serija prestane sa prikazivanjem. "Sve ovisi o tome što Adam Reed želi napraviti, ali on i ja smo definitivno pričali o tome.", dodao je Thompson rekavši kako rasprava o potencijalnom filmu dođe svakih par godina. "Raspravljamo oko toga treba li to napraviti i zašto uopće radimo seriju? I treba li biti igrani film ili crtani?"

Ukoliko se odluče za igranu verziju Thompson je otkrio kako već imaju favorita za naslovnog lika Archera: "To je Jon Hamm. Ako Archer dobije igranu verziju vjerujem kako će to biti Jon Hamm." Sa fizičkog aspekta Hamm se čini kao savršen izbor, ali problem stvara njegov glas. Archeru glas daje H. Jon Benjamin i taj je glas jedna od značajki njegovog lika no očito su i tome već raspravljali jer, kako kaže Thompson: "Možda bismo mogli staviti glas Jona Benjamina u tijelo Jona Hamma? Napraviti hibrida H. Jona Hamma Benjamina."

Zanimljivo jest da je Hamm imao gostujuću ulogu u Archeru i to finalu četvrte sezone, gdje je glumio ludog kapetana pomorske baze. Koliko bi obožavatelji bili oduševljeni s idejom Hamma kao Archera dovoljno govori Tumblr Sterling Archer Draper Pryce, koji na scene iz serije Momci s Madisona stavlja citate iz Archera.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala